Χαρίζει ζωή με το θάνατό του ο 57χρονος Κυριάκος που απεβίωσε μετά από τροχαίο στην Πάφο

Στην δωρεά των οργάνων του 57χρονου που υπέκυψε στα τραύματα του το μεσημέρι του Σαββάτου επιθυμεί να προχωρήσει η οικογένειά του, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η δωρεά οργάνων αναμένεται να διευθετηθεί από τους ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. «Πρόκειται για πράξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας και εναπόκειται στη γενναιοδωρία των δωρητών ή/και στη συγκατάθεση των οικογενειών τους, αν επιθυμούν να χαρίσουν ζωή σε ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση» είπε.

Πρόσθεσε πως η μεταμόσχευση οργάνου μπορεί να σώσει τη ζωή ενός ή περισσοτέρων ασθενών ή να βελτιώσει σημαντικά την υγεία και την ποιότητα ζωής τους.

Επίσης ανέφερε ότι αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό του 57χρονου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο μεταγενέστερο στάδιο.

Ο 57χρονος Κυριάκος Οικονομίδης, από τη Γιόλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη στις 25 Δεκεμβρίου, 2023 στην Πάφο, υπέκυψε στα τραύματά του, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 25χρονο για συμπλοκή που διαπράχθηκε το 2023
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έντονη διαφωνία για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Καταγγέλλει παράνομη και παράτυπη διαδικασία ο ΠΔΣ
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)
Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»