Μυστηριώδεις θάνατοι στην αγγλική επαρχία-Νεκρή τετραμελής οικογένεια με δύο κοριτσάκια

Μυστήριο επικρατεί για τις συνθήκες θανάτου τεσσάρων μελών μιας οικογένειας με δύο κοριτσάκια, τα πτώματα των οποίων εντόπισε η αστυνομία σε ένα σπίτι στην Βρετανία, όπως επιβεβαίωσαν αστυνομικοί στη βρετανική εφημερίδα Mirror.

Τα πτώματα βρέθηκαν σε ένα σπίτι στο Costessey, κοντά στο Norwich, το πρωί της Παρασκευής. Η αστυνομία χρειάστηκε να εισβάλει στο ακίνητο, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από κάτοικο της περιοχής. Στο εσωτερικό του σπιτιού, έκαναν τη θλιβερή ανακάλυψη των τεσσάρων πτωμάτων, λίγο πριν από τις 7 το πρωί.

Ένας αστυνομικός κλοιός έχει τεθεί σε ισχύ γύρω από το σπίτι, καθώς οι ντετέκτιβ της Ομάδας Μεγάλων Ερευνών του Νόρφολκ και του Σάφολκ προσπαθούν απεγνωσμένα να καταλάβουν τι συνέβη.

Έχει επιβεβαιωθεί από τον αστυνομικό επιθεωρητή Chris Burgess, ότι στο ακίνητο βρέθηκαν ένας 45χρονος άνδρας, μια 36χρονη γυναίκα και δύο κορίτσια.

«Πιστεύουμε ότι ήταν όλοι μέλη της οικογένειας αυτή τη στιγμή. Τρία από τα άτομα πιστεύεται ότι διαμένουν στη διεύθυνση αυτή και ένα άλλο περιστασιακά», όπως είπε.

Ο ντεντέκτιβ διαβεβαίωσε πως η αστυνομία διεξάγει ενδελεχή έρευνα για την υπόθεση, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρόκειται για «μεμονωμένο περιστατικό», αλλά τόνισε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Αργότερα βρέθηκε ένα μαχαίρι σε δασική έκταση κοντά στο σπίτι, αλλά η αστυνομία ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι συνδέεται με το περιστατικό, αλλά «διατηρεί ανοιχτό μυαλό».

Οι ντόπιοι δήλωσαν σοκαρισμένοι από το περιστατικό στο συγκρότημα κατοικιών Queen’s Hills, το οποίο βρίσκεται έξι μίλια βορειοδυτικά του κέντρου του Νόργουιτς, σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Έθαψε ζωντανή τη σύζυγο της-Πώς ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας
ΒΙΤΝΕΟ: Οι Ιρανοί αποτίουν φόρο τιμής στον πρόεδρο Ραϊσί-Ξεκίνησαν στην Ταμπρίζ οι τελετές
Θρήνος αλλά και πανηγυρισμοί στο Ιράν για τον θάνατο του Ραϊσί-Σήμερα η κηδεία του
Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ το μοιραίο ελικόπτερο του Ραϊσί-Tα σενάρια απόκτησής του
Πάνω από 569 τόνοι βοήθειας στη Γάζα μέσω της τεχνητής προβλήτας
Ισραήλ και Χαμάς καταγγέλλουν τα εντάλματα σύλληψης που ζήτησε το ΔΠΔ-Υπέρ των ενταλμάτων η Γαλλία
Ο πρεσβευτής του Ισραήλ χαρακτήρισε ντροπή" την τήρηση ενός λεπτού σιγής στο ΣΑ για τον Ραΐσι
Ο Μπάιντεν ισχυρίζεται πως δεν διαπράττεται γενοκτονία στη Γάζα από το Ισραήλ
Το Ιράν ζήτησε βοήθεια από την Ουάσινγκτον μετά τη συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου
Στις 28 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές στο Ιράν