Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση της Greek Mafia

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση των μελών της οργάνωσης που εμπλέκεται στις δολοφονίες της επονομαζόμενης Greek Mafia, των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη φέρνει στο φως το protothema.gr.

Στις πρώτες φωτογραφίες φαίνονται μέλη της οργάνωσης την ώρα που κάνουν επίθεση σε πρατήριο καυσίμων συμφερόντων της οικογένειας Σκαφτούρου. Η επίθεση έγινε στις 10 Ιουνίου 2023. Τότε, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προσέγγισαν τον υπαίθριο χώρο του πρατηρίου και αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων δύο υπαλλήλους, προκάλεσαν πυρκαγιές και εκρήξεις σε σταθμευμένα φορτηγά.

Μεταξύ των οχημάτων που στοχοποιήθηκαν ήταν και ένα στο εσωτερικό του οποίου ανευρέθηκε ένα μηχάνημα παρασκευής καπνικών προϊόντων.

μαφια2

μαφια3

μαφια4

μαφια5

μαφια6

Το χτύπημα στην αποθήκη

Στις παρακάτω φωτογραφίες ντοκουμέντο απεικονίζονται οι δράστες κατά την επίθεση τους σε βιομηχανική αποθήκη στον Ασπρόπυργο.

Το χτύπημα έγινε την 16η Ιουνίου 2023 και, όπως αποκαλύφθηκε, εντός της αποθήκης υπήρχε εξοπλισμός παρασκευής τσιγάρων. Εννέα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φέροντας βαρύ οπλισμό, εμβόλισαν με όχημα την είσοδο και εισήλθαν στον χώρο.

Αφού ακινητοποίησαν υπάλληλο, προκάλεσαν πυρκαγιά σε 23 μηχανήματα παρασκευής καπνικών προϊόντων, καταστρέφοντας μεγάλος μέρος του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με οχήματα, ένα εκ των οποίων ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, αναγκάζοντάς τους να το εγκαταλείψουν. Το όχημα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ από τις έρευνες βρέθηκαν αποτυπώματα που ανήκουν σε δύο μέλη της οργάνωσης και ανέκυψαν στοιχεία που συνδέουν ακόμα ένα μέλος με τους εμπρησμούς.

μαφια7

μαφια8

μαφια9

μαφια10

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τραγωδία στη Νάξο-Ηλικιωμένη πνίγηκε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου
Μαθήτρια βρήκε κατσαρίδα μέσα σε σχολικό γεύμα στην Ελλάδα (pics)
Έγινε ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Χίο (pic)
«Είναι κτήνος, πού να το φανταστώ;»-Ξεσπά η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν
«Δάκρυσα, γιατί είναι μοναδικό να φοράς αυτή τη στολή»-Τι λέει ο εύζωνας που έγινε viral στην τελευταία του υπηρεσία
Ο Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας»
ΒΙΝΤΕΟ: Εγκάρδια συνάντηση Αλέξη Κούγια και Απόστολου Λύτρα στα δικαστήρια
Χειροπέδες σε άνδρα που έδινε «δώρα» σε ανήλικο παιδί και το κακοποιούσε σεξουαλικά
Ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο γιατί έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή
Σύλληψη δικηγόρου που διακινούσε ναρκωτικά σε κρατούμενους