Ξε-διορίστηκε πρόσωπο από τους Ημικρατικούς λόγω αναρτήσεών του για τη Χούντα

Δεν πρόλαβε να διορίσει τα νέα μέλη των Ημικρατικών Οργανισμών το Υπουργικό Συμβούλιο και χρειάστηκε ήδη να γίνει η πρώτη αντικατάσταση, λόγω αντιδράσεων.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κωσταλιά, διευθυντή ιδιωτικής εταιρείας, που είχε ανακοινωθεί ότι θα βρίσκεται στο Συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ. Ωστόσο, εντοπίστηκαν από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναρτήσεις του, οι οποίες παρέπεμπαν στην Χούντα της Ελλάδας και αναπόφευκτα προκάλεσαν ενόχληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε, αποφασίστηκε η Κυβέρνηση να μην προχωρήσει με τον εν λόγω διορισμό και στη θέση του κ. Κωσταλιά να διοριστεί ο Δρ. Κωνσταντίνος Βορκάς. Υπενθυμίζεται ότι τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΤΕΠΑΚ που διορίστηκαν είναι οι: Γαλαταριώτης Κώστας-Εκτελεστικός Πρόεδρος Συγκροτήματος εταιρειών, Διονυσίου Μελίνα-Δικηγόρος, Καρακατσάνης Ανδρέας-Πολιτικός μηχανικός, Νικολάου Μαρίνα-Γενική Διευθύντρια ξενοδοχείου, Ταλιώτης Αλέξανδρος-Στέλεχος διοίκησης σε ιδιωτικό σχολείο και Χριστοδουλίδης Λουκάς-Εκπαιδευτικός/ Μαθηματικός.

Σημειώνεται ότι αυτοί ήταν οι πρώτοι διορισμοί σε Ημικρατικούς Οργανισμούς που έγιναν μέσα από τη διαδικασία του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.

Δειτε Επισης

Το άκομψο timing των ΗΕ, η προσπάθεια του Προέδρου στο Κυπριακό και τα αρνητικά δεδομένα
Καταψηφίστηκε στην Ολομέλεια πρόταση του ΑΚΕΛ για δημοσίευση στοιχείων χορηγιών ΟΠΑΠ
Μήνυμα Αννίτας για ισχυρό ΔΗΣΥ με καρφιά σε ΕΛΑΜ και αναφορά σε Φειδία-«Αποφυγή λαϊκισμού για φθηνούς πολιτικούς πόντους»
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νομοσχέδια για εναρμόνιση με τον κανονισμό ΕΕ για ψηφιακές υπηρεσίες
Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Αμερική συναντήθηκε με το ΚΝΚ στα κατεχόμενα
Ζήτησε να θεωρείται βουλευτής του ΔΕΚ ο Θεμιστοκλέους αλλά αρνήθηκε η Βουλή-«Αν δεν το αναγνωρίζετε δεν φταίω εγώ»
Παρέμβαση Χατζηγιάννη για Γάζα και Ιράν στην Ολομέλεια ΚΣ ΟΑΣΕ
Τατάρ στον Πρωθυπουργό του Αζερμπαϊτζάν: Η «τδβκ» είναι η τιμή και η σημαία του τουρκικού κόσμου
Νομοθετική ρύθμιση για εγγραφή εταιρειών συμφερόντων τρίτων χωρών αναζητά η Βουλή