Παράνομη επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εμπορίου στα κατεχόμενα

Στην Τραπεζούντα για σειρά επαφών μετέβη την Πέμπτη το βράδυ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Ο κ. Τατάρ θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Τύπου και θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης με θέμα τον Ραούφ Ντενκτάς ενώ θα κάνει ομιλία στο Πολυτεχνείο της Τραπεζούντας με θέμα «Η στρατηγική σημασία της τδβκ στον τουρκικό κόσμο», όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος.

Μετά την ομιλία πρόκειται να του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα.

Εξάλλου, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι» ο Τούρκος Υπουργός Εμπορίου, Ομέρ Μπολάτ, βρίσκεται για παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα και θα συναντηθεί με τον «υπουργό οικονομίας και ενέργειας», Ολγκούν Αμτζάογλου ενώ θα συμμετάσχει και στη 12η συνάντηση της «μεικτής επιτροπής» Τουρκίας – κατεχομένων.

Ο Μπολάτ θα συναντηθεί επίσης με τον «πρόεδρο» της «βουλής», Ζορλού Τορέ, τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ουστέλ και τον «υπουργό οικονομικών», Όζντεμιρ Μπέροβα.

Πηγή: ΚYΠΕ

Δειτε Επισης

Πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης Κούμα ζητά το Volt-«Χωρίς καμιά πολιτική παρέμβαση»
Διεκδικεί θέση αναπληρωτή πρόεδρου της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την προεδρία
Εντός της ημέρας η συμφωνία απόσυρσης των τριών υποψηφίων της ΕΔΕΚ-Ανακοινώνονται αποφάσεις
Ατυχές περιστατικό χαρακτηρίζει την αστοχία στη γέφυρα Καλαβασού η Κυβέρνηση, βλέπει κωλυσιεργία ο κοινοτάρχης
Λ. Φουρλάς: Η ευθύνη δεν μεταβιβάζεται, αναλαμβάνεται
Ανέλαβε καθήκοντα η Ολγκίν-Δεν υπάρχει ανακοινώσιμο χρονικό πλαίσιο για την επίσκεψη της στην Κύπρο
«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Ν. Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας του δημοκρατικού μας οικοδομήματος τα ΜΜΕ
Πρόεδρος: Eνισχύονται δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια
A. Δημητρίου: Η ευρωπαϊκή πολιτιστική ταυτότητα αποτελεί βασικό συστατικό του οικοδομήματος της ΕΕ