Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Αντιδημαρχία της Λάρνακας ο Κωστάκης Κωνσταντίνου

Θέτοντας τον εαυτό του ως ανεξάρτητο υποψήφιο, απελευθερωμένος από κομματικούς μηχανισμούς και με γνώμονα το σήμερα και το αύριο της Λάρνακας, δήλωσε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου ανακοινώνοντας επίσημα την απόφασή του να διεκδικήσει την Αντιδημαρχία της πόλης του.

Όπως αναφέρει, «με αίσθημα ευθύνης, σεβασμό στους συνδημότες μου και με πίστη ότι μπορώ να προσφέρω, σας ενημερώνω για την απόφαση μου να διεκδικήσω ως ανεξάρτητος υποψήφιος την Αντιδημαρχία της Λάρνακας, έχοντας δίπλα μου φίλους και φίλες από όλους τους ιδεολογικούς χώρους, φίλους που με παρότρυναν να διεκδικήσω την θέση αυτή. Συμπολίτες μου, με τους οποίους μας ενώνει η ίδια έγνοια, η ίδια αγάπη, οι ίδιες αγωνίες, με μόνο γνώμονα το σήμερα και το αύριο της Λάρνακας».

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες του, ο κ. Κωνσταντίνου τονίζει πως «η πρόθεση διεκδίκησης της Αντιδημαρχίας της Λάρνακας, δεν προέκυψε ούτε αβασάνιστα, αλλά ούτε και εν μία νυκτί. Είναι προϊόν ώριμης σκέψης ενός ανθρώπου, που έζησε από κοντά ως λειτουργός στον Δήμο Λάρνακας για 40 χρόνια την εξέλιξη της πόλης, από ένα μικρό Δήμο με σχεδόν μηδενική ανάπτυξη, στον Δήμο με την μεγαλύτερη προοπτική για ανάπτυξη και πρόοδο σε όλους τους τομείς» και τους διαβεβαιώνει πως έχοντας τον χρόνο, τις γνώσεις, την εμπειρία και γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα της πόλης, δεν πρόκειται να διαψεύσει τις προσδοκίες τους.

Προσθέτει ακόμη, πως «όλοι όσοι έχουμε ως φιλοσοφία το ‘Κόμμα μας είναι η Λάρνακα’ έχουμε μια θέση στον αγώνα για να κάνουμε την πόλη μας ακόμα καλύτερη για εμάς, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας, διότι είναι απλό, τα προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη μας είναι κοινά και αφορούν όλους. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνει πρωτεύοντα ρόλο στις τοπικές κοινωνίες και αυτή ακριβώς είναι η μαγιά, δηλαδή πολίτες και εκπρόσωποί τους μαζί, να δίνουν τις λύσεις στα μεγάλα και μικρά προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας», αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνου.

«Για όλα τα πιο πάνω, ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις για να πάρουμε την πόλη μας ακόμα πιο ψηλά. Η ενότητα δημιουργεί δύναμη. Στις 9 Ιουνίου 2024 έχουμε δημοτικές εκλογές.

Ψηφίστε Λάρνακα. Την πόλη που μας ενώνει εδώ και χρόνια, την πόλη που αγαπάμε».

Δειτε Επισης

Τα γερασμένα κόμματα, οι παρωχημένες πρακτικές και τα ινδάλματα που δεν εμπνέουν
Ξεκινά την ανασκόπηση της η ΕΔΕΚ-Οι παράγοντες αξιολόγησης του αποτελέσματος
Η 25χρονη Ήλια Ηροδότου εξελέγη Κοινοτάρχης Πέρα Πεδιού έπειτα από επαναληπτική εκλογική διαδικασία
Στήριξη στην κυριαρχία Ουκρανίας εξέφρασε ο ΠτΔ στον Ζελένσκι-Συναντήθηκε και με Μητσοτάκη
H παρέμβαση του Προέδρου στη Διεθνή Διάσκεψη-«Πρέπει να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία»
Ζητά από τον Σιζόπουλο εκλογές ο Ηλιοφώτου-«Η ΕΔΕΚ χρειάζεται οξυγόνο και αυτός που θα της το δώσει δεν είσαι εσύ»
ΠτΔ: Ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για για ενίσχυση μεταφοράς ουκρανικών σιτηρών
Στη Διεθνή Σύνοδο για την Ειρήνη στην Ουκρανία ο ΠτΔ
Για Κυπριακό και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Κόμπος-Γέντζια
Επαφές Ειρ. Χαραλαμπίδου στη Μάλτα για θέματα καταπολέμησης διαφθοράς