Συνελήφθησαν τρεις για τον ξυλοδαρμό, εξακολουθούν να αναζητούνται οι υπόλοιποι (pics)

Στη σύλληψη τριών προσώπων, άντρες ηλικίας 25, 22 και 18 ετών, προχώρησε η Αστυνομία και συγκεκριμένα το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού άντρα ηλικίας 26 ετών, στις 06 Ιανουαρίου, στη Λεμεσό. Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, βάσει δικαστικών διαταγμάτων, με ισχύ μέχρι και το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου.

Για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί αριθμό άλλων υπόπτων προσώπων, φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 10 Ιανουαρίου. Οι φωτογραφίες των αναζητούμενων υπόπτων δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η επίθεση σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου, 2024, στη Λεμεσό, όταν 26χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα 15-20 προσώπων. Από την επίθεση ο 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

dyo

ena

tessera

tria

Δειτε Επισης

Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024-Μαύρη πρωτιά σε θανάτους για ανήλικους και νεαρούς μέχρι 24 ετών
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές