Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο ο Τορναρίτης-Ζήτησε συμβολή στην υλοποίηση των προτάσεών του

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Τορναρίτης ενημέρωσε τον Μακαριότατο για τις προτάσεις που διαμορφώνει αναφορικά με την χωροθέτηση πανεπιστημιακών σχολών στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας και ανέπτυξε, ως προς αυτό, το ενδεχόμενο συμβολής της Εκκλησίας της Κύπρου. Επιπρόσθετα, συζήτησε με τον προκαθήμενο της Εκκλησίας τις δυνατότητες και προοπτικές συνεργασιών μεταξύ του Δήμου Λευκωσίας και της Εκκλησίας στο πεδίο της ανάπτυξης και λειτουργίας προγραμμάτων κοινωνικής στήριξης.

«Ο κ. Τορναρίτης εξέφρασε το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει προς τον Μακαριότατο και την πολύτιμη συνεισφορά της Εκκλησίας της Κύπρου μέσα από τις πνευματικές, ανθρωπιστικές και κοινωνικές της δραστηριότητες», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας.

Δειτε Επισης

Ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις εκθέσεις Γκουτέρες για καλές υπηρεσίες ο Στιούαρτ
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ παραπέμποντας στο Μαρί-«Ειδικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να σκέφτεται διπλά»
«Η Κυπριακή Δημοκρατία οφείλει να παράσχει πλήρη κάλυψη στον Σενέρ Λεβέντ»
Τους ήρωες του Λυθροδόντα τίμησε η υφυπουργός Πολιτισμού
Επικρίσεις ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και Χριστοδουλίδη για σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-«Σαββίδης και Αγγελίδης θα κριθούν για άλλη μια φορά»
Ανησυχία ΔΗΜΑΛ-«Διάβρωση συνταγματικών δικαιωμάτων με τη νέα νομοθεσία για συναθροίσεις»
Τις τρεις γυναίκες φωνή της Κυπριακής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρουσίασε ο Χριστοδουλίδης
Για χρέος στους νεκρούς και καθήκον απέναντι στις επερχόμενες γενιές μίλησε ο Ιωάννίδης
Μ. Δαμιανός: Αδιαπραγμάτευτο το καθήκον μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για βιώσιμη λύση
Γενικός Διευθυντής ΥΠΕΣΗ: Κύρια επιδίωξη η μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα κανονικό κράτος