Ολονύχτιες εργασίες στον παραλιακό της Λεμεσού-Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

Ολονύκτιες εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, θα διεξάγονται απόψε Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και τις 6.00 το πρωί αύριο Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, στο τμήμα του παραλιακού δρόμου παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με την οδό Ιάκωβου Τομπάζη, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου, σε μήκος 200 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα διεξάγονται για σκοπούς συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Επίσης στη Λεμεσό, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, συνεχίζονται οι ολονύκτιες εργασίες που άρχισαν στις 11 Δεκεμβρίου, για καθαρισμό φρεατίων περισυλλογής ομβρίων υδάτων στους κυκλικούς κόμβους και στις εισόδους – εξόδους των κυκλικών κόμβων του παρακαμπτήριου δρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 11.30 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά εκτός Παρασκευής και Σαββατοκυρίακων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας του κάθε κόμβου ή της κάθε εισόδου – εξόδου προς τον κόμβο και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Ιανουαρίου.

Ολονύκτιες εργασίες διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από τις 10 Ιανουαρίου, μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη. Διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Ακτή Κυβερνήτη, μέχρι και τη Γερμασόγεια. Κατά τη διάρκεια τους, κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με κατάλληλη σηματοδότηση.

Οι εργασίες διεξάγονται για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Είναι καιρός να επανενωθεί το τελευταίο διαιρεμένο κράτος μέλος της ΕΕ
Ο δράστης της επίθεσης κατά του Τραμπ γκούγκλαρε λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Κένεντι
BINTEO: Χαμός στη Βουλή της Τουρκίας-Έπεσε ξύλο μεταξύ βουλευτών του Ερντογάν και του κουρδικού κόμματος
Πέθανε η 38χρονη έγκυος στην Πάτρα που υπέστη τρεις ανακοπές-Νωρίτερα είχε χάσει και το βρέφος της
Απαντά σε Ερντογάν η Αθήνα για το Κυπριακό-«Η δημιουργία δύο κρατών δεν αποτελεί λύση»
Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες Γκουτέρες για επανένωση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές
Το Κόμμα για τα Ζώα καταγγέλλει παγίδευση σκαντζόχοιρων σε δίχτυα
Δεν κάνει πίσω ο Τατάρ-«Δεν γίνεται να υπάρξει υποχώρηση από την λύση δύο κρατών»
Λεπτομέρειες για τα νέα κριτήρια ΚΦΙΚΒ-Όσα αλλάζουν με τα δάνεια για στεγαστικά, ανακαίνιση και φωτοβολταϊκά
Καταγγελία Οικολόγων για κακοποιημένα γατάκια που κυκλοφορούν με καμένες και ματωμένες ουρές