Αυτή είναι η νέα Γενική Γραμματεία της ΝΕΔΗΚ

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης καταρτισμού που διεξήχθη στις 29 Δεκεμβρίου 2023, αναδείχθηκε η νέα 11μελής Γενική Γραμματεία της Νεολαίας του Δημοκρατικού Κόμματος (ΝΕΔΗΚ), όπου η Γενική Γραμματεία αποτελεί το ηγετικό όργανο της ΝΕΔΗΚ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι θέσεις και οι αντίστοιχοι κατόχοι τους είναι οι εξής:

Πρόεδρος: Αντωνία Φράγκου, αναπληρωτής πρόεδρος: Αντώνης Ταμπούρας, αντιπρόεδρος Διεθνών Σχέσεων: Ανδρέας Μαυρίδης, αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων: Κωνσταντίνα Λεοντίου, γενικός γραμματέας: Μαρία Σιαμμακίδη, οργανωτικός γραμματέας, Λάμπρος Ελληνίδης, β. οργανωτικός γραμματέας: Νικολέττα Κλεοβούλου, γενικός ταμίας: Ραφαέλλα Χαραλάμπους, εκπρόσωπος Τύπου: Βασίλης Σαββίδης, γραμματέας ανάπτυξης προγραμμάτων: Ανδρέας Πίττας, γραμματέας φοιτητικού και μαθητικού: Σάββας Χειμωνίδης.

«Η Γενική Γραμματεία της ΝΕΔΗΚ εκφράζει την απόλυτη δέσμευσή της στον αγώνα για την προώθηση των ιδανικών και των αξιών που υπηρετεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Σε μια εποχή που η συνεργασία αναδεικνύεται ως καθοριστική παράμετρος για την επίτευξη κοινών στόχων, η Γενική Γραμματεία εκφράζει την ανυπομονησία της για μια στενή συνεργασία τόσο με τη Νεολαία, όσο και με το Δημοκρατικό Κόμμα, προκειμένου να ενισχύσουν από κοινού τις πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην εδραίωση και εξέλιξη των αρχών που υπηρετούν», καταλήγει η ΝΕΔΗΚ.

Δειτε Επισης

Πυρά ACCEPT σε Χατζηγεωργίου ότι συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε trans γυναίκα-«Προπαγάνδα» απαντά το ΕΛΑΜ
Έκλεισαν οι κάλπες στην ΕΔΕΚ-Η ώρα της κρίσης για Αναστασίου και Διομήδους
Τιμησε τους πεσόντες από τον Κοντεμένο ο Ιωαννίδης-«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τη διχοτόμηση»
Κοινά μηνύματα Αναστασίου και Διομήδους από την κάλπη-Καλούν σε συστράτευση και ενίσχυση της ΕΔΕΚ
Κάλεσμα Διομήδους στους ΕΔΕΚίτες για να ψηφίσουν-«Να πείσουμε και πάλι την κυπριακή κοινωνία ότι η ΕΔΕΚ μπορεί»
Έστειλε μήνυμα ενότητας για την ΕΔΕΚ από την κάλπη ο Αναστασίου-«Καλώ σε πλήρη συστράτευση»
Σε αυτό το κράτος δεν υπάρχει κοινή λογική, ακόμη και σε θέματα ζωής και θανάτου
Αντιμέτωποι μεταξύ τους και με το μέλλον της ΕΔΕΚ Νίκος Αναστασίου και Διομήδης Διομήδους
Συγχαρητήρια Προέδρου στην κυπριακή αποστολή για την πρωτιά στους ΑΜΚΕ-«Τίμησαν την πατρίδα μας»
Αισιόδοξη η Ολγκίν για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο-«Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη, μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο»