Σχέδιο ενίσχυσης πολιτιστικών φορών από Υφυπουργείο Πολιτισμού

Την προκήρυξη του «Σχεδίου Ενίσχυσης Πολιτιστικών Φορέων για Κάλυψη Δαπανών Προβολής, Επικοινωνίας και Διεθνούς Δικτύωσης» για το έτος 2024, το οποίο απευθύνεται σε φορείς που δραστηριοποιούνται στον χώρο του πολιτισμού ανακοίνωσε το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Πολιτισμού, μέσω της εφαρμογής του Σχεδίου επιδιώκεται η ενίσχυση της ικανότητας των φορέων για ανάπτυξη και χρήση σύγχρονων εργαλείων επικοινωνίας, προώθησης και προβολής του έργου και των δραστηριοτήτων τους, καθώς επίσης και η στήριξη των προσπαθειών τους για διεθνή δικτύωση και εξωστρέφεια.

Όπως σημειώνεται, το Σχέδιο που θα εφαρμοστεί κατά το 2024, είναι μερικώς διαφοροποιημένο σε σχέση με το αντίστοιχο Σχέδιο που εφαρμόστηκε κατά το 2023. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους σκοπούς του Σχεδίου, καθώς επίσης και για τους όρους, τα κριτήρια, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που ισχύουν σε σχέση με την εφαρμογή του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Τμήματος, όπου έχουν αναρτηθεί όλα τα έγγραφα (περιλαμβανομένου του Εντύπου Υποβολής Αίτησης) που αφορούν στο Σχέδιο.

Το Έντυπο Υποβολής Αίτησης μπορεί να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά. Εναλλακτικά, μπορεί να συμπληρώνεται και ιδιοχείρως. Ανεξαρτήτως του τρόπου συμπλήρωσής του, το Έντυπο Υποβολής Αίτησης πρέπει να υποβάλλεται στο Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού μόνο ηλεκτρονικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, στη διεύθυνση: politismos@culture.gov.cy.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 29η Φεβρουαρίου 2024.

Δειτε Επισης

Κυρίως αίθριος σήμερα ο καιρός-Στους 32 βαθμούς θα ανέλθει η θερμοκρασία
Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή
Κραυγή απόγνωσης από οργανώσεις ΑμεΑ για επιδόματα-«Υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο σπίτι»
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 15,7 εκατομμύρια του Τζόκερ
Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Σκάμματα» για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή
Τις εισηγήσεις για τις τ/κ περιουσίες κατέθεσε η ΠΕΠ ενώπιον της Επ. Προσφύγων
Δαπάνες €0,5 εκ. για αναβάθμιση παραλιών στον Προϋπολογισμό 2025
Μέχρι τέλος έτους η μελέτη για τον εκσυγχρονισμό επιδομάτων-Καταγράφηκαν 42 διαφορετικά
Στήριξη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ εξέφρασε η Υπουργός Παιδείας
Γύρω στις έξι χιλιάδες τα διαφιλονικούμενα κτήματα παγκυπρίως