ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της συντριβής αεροσκάφους στη Χιλή-Χτύπησε σε καλώδια και πήρε φωτιά

Τραγική κατάληξη είχε η πτήση ενός μικρού αεροσκάφους που συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς στο αεροδρόμιο Πανγκιλέμο στην κεντρική Χιλή.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας το αεροσκάφος τύπου Ayres Turbo Trush που έκανε χαμηλή πτήση για να ρίξει νερό από μικρή απόσταση χτύπησε σε καλώδια ρεύματος με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στον αέρα και να πέσει φλεγόμενο σε αυτοκινητόδρομο.

Από την πτώση έχασε τη ζωή του ο 58χρονος πιλότος Φερνάντο Σόλανς Ρόμπλες ενώ άλλα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν σε αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο τραυματίστηκαν.

Το δυστύχημα με το αεροσκάφος που ανήκε στην Δασική Υπηρεσία της Χιλής (CONAF) σημειώθηκε στις 16:30 το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου.

«Ο 58χρονος ήταν Ισπανός από τη Βαλένσια. Η εταιρεία Air Andes SPA στην οποία εργαζόταν διαθέτει επτά αεροσκάφη που επιχειρούν στη Χιλή. Ήταν πολύ έμπειρος πιλότος» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της CONAF, Κρίστιαν Λιτλ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Θέλει την παρουσία Τραμπ στις διαπραγματεύσεις στην Τουρκία ο Ζελένσκι
Απελευθερώθηκε μετά από 584 ημέρες ομηρίας από την Χαμάς ο Ίνταν Αλεξάντερ
Ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Τραμπ: Εμπόδισα μια πυρηνική σύρραξη μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν
Πώς από ένα κουτί τσιγάρα έφθασαν στην εξιχνίαση δολοφονίας 48 χρόνια μετά
Η επόμενη μέρα της συμφωνίας ΗΠΑ και Κίνας για τους δασμούς-Ερωτηματικό οι σπάνιες γαίες
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν σε εμπορικό μορατόριουμ 90 ημερών-Ρίχνουν τους δασμούς κατά 115%
Ανακοίνωσε τη διάλυσή του και το τέλος του ένοπλου αγώνα κατά της Τουρκίας το ΡΚΚ
Διάψευση πως ο Μακρόν έκανε κοκαΐνη με τον Μερτς στο τρένο για Κίεβο-Τα βίντεο που προκάλεσαν θεωρίες συνωμοσίας