Καταδίωξη καταζητούμενου στη Λεμεσό-Προκάλεσε τροχαίο και διέφυγε πεζός

Σε καταδίωξη οχήματος, με πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων, εξελίχθηκε ο εντοπισμός καταζητούμενου προσώπου, σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού. Ο καταζητούμενος κατάφερε να διαφύγει, ενώ συνελήφθη 35χρονος, που φέρεται να ήταν οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, κατά τη διάρκεια περιπολίας, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διαπίστωσαν ότι συνοδηγός σε όχημα ήταν πρόσωπο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν τον οδηγό του οχήματος, που δεν έφερε πινακίδες, να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Όπως είπε ο κ. Κυριάκου, οδηγώντας επικίνδυνα, ο οδηγός παραβίασε κόκκινους σηματοδότες και σήματα τροχαίας, προκαλώντας τροχαία ατυχήματα μέχρι που το καταδιωκόμενο όχημα ακινητοποιήθηκε.

Οδηγός και συνοδηγός εξήλθαν του οχήματος και τράπηκαν σε φυγή, ενώ από τις έρευνες εντοπίστηκε κρυμμένος, σε κοντινό σημείο, ο φερόμενος ως οδηγός του οχήματος, ηλικίας 35 χρόνων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, ο καταζητούμενος κατάφερε να διαφύγει και οι έρευνες συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έπεσαν πυροβολισμοί, την καταδίωξαν αλλά κατάφερε να διαφύγει 35χρονη καταζητούμενη στη Λάρνακα

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε άλλους τρεις ανήλικους για τη ληστεία σε φούρνο στη Λεμεσό
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Πολεμίδια-Προστατεύτηκαν ξυλουργείο και το καταφύγιο σκύλων
ΒΙΝΤΕΟ: Ενισχύθηκαν τα πτητικά μέσα στα Πολεμίδια-Εκκενώνεται ξενοδοχείο σκύλων
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στα Πάνω Πολεμίδια-Στη μάχη κατάσβεσης και πτητικά μέσα
Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο μετά από ανατροπή οχήματος-Χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής
Κατέθεσαν στην Αστυνομία στοιχεία για 33 εταιρείες που συνδέονται με σφετερισμό Ε/κ περιουσιών οι Οικολόγοι
Βολές Μάτσα σε Εισαγγελία για υπόθεση Θανάση-«Διορίζουν ποινικούς ανακριτές, για να δικαιολογηθούν»
Απόρριψη εφέσεων σε υπόθεση οδηγού σκάφους που εισήλθε παράνομα στην Κύπρο
Δρακόντεια μέτρα σε κρίσιμες υποδομές, διαχειρίσιμη η κατάσταση στα αεροδρόμια-Έκτακτη σύσκεψη για το «Εστία»
Αυξημένα μέτρα σε αεροδρόμια, λιμάνια και πρεσβείες μετά την επίθεση Ισραήλ σε Ιράν-Εκτροπή 30 πτήσεων