Στις Βρυξέλλες για συναντήσεις με θέμα καταπολέμηση διαφθοράς η Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Η Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και Eιδική Αντιπρόσωπος της Συνέλευσης για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Ειρήνη Χαραλαμπίδου αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) με αντικείμενο την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση από τη Βουλή, η κ. Χαραλαμπίδου θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Γενικό Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF),  Ville Itälä και με εκπρόσωπο του Γραφείου Δημόσιου Κατηγόρου της ΕΕ (EPPO) Εντεταλμένη Εισαγγελέα  Pascale Vanderweyer.

Επιπλέον, η κ. Χαραλαμπίδου θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Luc de Lobel, εκπρόσωπο του Γραφείου του Επιτρόπου Δικαιοσύνης, τον  Alvaro de Elera, μέλος του Γραφείου της Επιτρόπου Αξιών και Διαφάνειας, καθώς και τον Jeroen Blomsma, εκπρόσωπο του τομέα καταπολέμησης της διαφθοράς στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Σ. Στεφάνου: Αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας η αντιφασιστική νίκη
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Ο σφετερισμός ελληνοκυπριακών περιουσιών στο επίκεντρο της συνάντησης Τασούλα και Ένωσης Προσφύγων
Κατηγορεί τον Τατάρ ότι δεν έκανε τίποτα και ισχυρίζεται πως η Ε/κ πλευρά πλησιάζει στη χαλαρή ομοσπονδία ο Ερχιουρμάν
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»