Νεκροί από ισραηλινά πλήγματα δύο από τους ομήρους που εμφανίζονταν σε βίντεο της Χαμάς

Τον θάνατο δύο εκ των ισραηλινών ομηρων που εμφανίζονταν, χθες Κυριακή, σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, ανακοίνωσαν οι Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ – ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς.

Πρόκειται για τους Γιόσι Σαράμπι και Ιτάι Σβίρσκι.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις όμηροι είχαν απευθύνει έκκληση στην ισραηλινή κυβέρνηση να σταματήσει τη στρατιωτική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, ώστε να απελευθερωθούν όλοι οι αιχμάλωτοι.

Το βίντεο, διάρκειας 37 δευτερολέπτων, τελείωνε με το μήνυμα: «Αύριο θα σας ενημερώσουμε για την τύχη τους».

Στο σημερινό βίντεο, όπου διακρίνονται δύο πτώματα, η όμηρος Νόα Αργκαμάνι λέει πως τραυματίστηκε από ισραηλινό πλήγμα κατά το οποίο σκοτώθηκε ο Σαράμπι.

Συμπληρώνει ότι ο Σβίρσκι βρήκε επίσης τον θάνατο σε άλλη επίθεση.

Είχε προηγηθεί ένα άλλο μακάβριο βίντεο, στο οποίο Χαμάς υποστήριζε ότι θα αποκάλυπτε το βράδυ της Δευτέρας εάν τρεις όμηροι είναι ζωντανοί ή νεκροί – συμπεριλαμβανομένης της Αργκαμάνι, της οποίας η απαγωγή σόκαρε τον κόσμο. Στο βίντεο η ισλαμιστική οργάνωση ρωτά τους θεατές «τι πιστεύετε;» - αναφερόμενη στην τύχη των παρευρισκόμενων στο φεστιβάλ Nova, Νόα Αργκαμάνι, Γιόσι Σαράμπι, 53 ετών, και Ιτάι Σβίρσκι, 38 ετών. Αλλά το επόμενο βίντεο δείχνει την κοπέλα να λέει ότι οι άλλοι δύο Ισραηλινοί αιχμάλωτοι σκοτώθηκαν από «τα δικά μας χτυπήματα των IDF», αναφερόμενη στον ισραηλινό στρατό.

Πηγή: skai

Δειτε Επισης

«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Αμερικανός πολίτης παλαιστινιακής καταγωγής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Δυτική Όχθη
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Στις ΗΠΑ θα εκδοθεί ο «Φίτο», ο κυριότερος διακινητής ναρκωτικών στον Ισημερινό
Kαταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των Χούθι κατά πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα o OHE
Στο Τέξας ο Τραμπ επτά ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
Στις 28 και 29 Ιουλίου θα διεξαχθεί η διεθνής διάσκεψη για το Μεσανατολικό
Φυλάκιση έξι μηνών σε κρατούμενο επειδή αρνήθηκε να παρακολουθήσει τον πρόεδρο της Τυνησίας στην τηλεόραση
Ουκρανικά drones έπληξαν εργοστάσιο αεροσκαφών και μονάδα παραγωγής πυραύλων στη Ρωσία