Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για διαρροή βίντεο λίγο μετά τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Στη σύλληψη δύο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης προχώρησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για τη διαρροή βίντεο που δείχνει τον Βαγγέλη Ζαμπούνη νεκρό, λίγο μετά την εκτέλεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβε δύο αστυνομικούς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για την παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου, καθώς φέρονται να διέρρευσαν βίντεο με τον Βαγγέλη Ζαμπούνη νεκρό στο κάθισμα του οδηγού, λίγο μετά τη μαφιόζικη εκτέλεσή του με πάνω από 90 σφαίρες.

Ο ένας από τους συλληφθέντες αστυνομικούς υποστήριξε πως τράβηξε το βίντεο για να συντάξει την αναφορά του και ο δεύτερος ότι το έστειλε σε έναν φίλο του, που το ανέβασε σε ομαδική συνομιλία αστυνομικών.

Με εντολή της εισαγγελίας, εξήχθη αντίγραφο της δικογραφίας, προκειμένου στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που ήδη ξεκίνησε, να διερευνηθεί και ο τρόπος που διέρρευσαν video από τη στιγμή της δολοφονίας του 44χρονου.

Πηγή: Iefimerida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ερευνάται το βαρύ παρελθόν του «Ζαμπόν»-Η «Greek Mafia» και τα αντίποινα για τη δολοφονία του «Θείου Τζο»

Δειτε Επισης

«Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου», φώναζε ο 45χρονος γιος αφού χτυπήθηκε από τον 71χρονο
Ποινικές διώξεις για τους 40 θανάτους στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Αγρίνιο την περίοδο του κορωνοϊού
Τραγωδία στη Νέδα-Νεκρός ο τετράχρονος που είχε πέσει σε χαράδρα με τον πατέρα του
Πρώτη φορά απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Λος Άντζελες
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Πατέρας μαχαίρωσε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του στη Νέα Σμύρνη
Η έρευνα για τους τρεις θανάτους, το επεισόδιο στο νοσοκομείο και η μυστήρια ενεργοποίηση ενός κινητού τηλεφώνου
Αναστάτωση σε πτήση με προορισμό την Κύπρο-Επιβάτης επιτέθηκε λεκτικά στον κυβερνήτη και στο πλήρωμα
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»