Στο κελί 70χρονος ο οποίος έκλεβε μπουκάλες ποτών από φρουταρίες-Τον τσάκωσε ο ιδιοκτήτης

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε σήμερα Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 70χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπών σε δύο φρουταρίες στην Γεροσκήπου και παράνομη κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε χτες στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη φρουταρίας που βρίσκεται στην Γεροσκήπου ηλικίας 36 ετών ότι την ίδια μέρα κλάπηκαν από το κατάστημα του πέντε μπουκάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 180 ευρώ.

Ο παραπονούμενος υποψιάστηκε συγκεκριμένο πελάτη τον οποίο ακολούθησε με το αυτοκίνητο του, τον σταμάτησε και αντιλήφτηκε ότι εντός του οχήματος του υπήρχαν οι πέντε κλοπιμαίες μπουκάλες από το κατάστημα του.

Ο ιδιοκτήτης της φρουταρίας ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία, και στην σκηνή μετέβηκε περιπολικό. Διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν ηλικίας 70 ετών από την Λεμεσό.

Ακολούθως παραλήφθηκαν οι πέντε κλοπιμαίες μπουκάλες και περαιτέρω εντοπίστηκε και αριθμός άλλων αλκολούχων ποτών για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Αυτός συνελήφθη και για το αδίκημα της  παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στην συνέχεια προέκυψε ότι άλλες τέσσερις μπουκάλες οινοπνευματωδών ποτών είχαν κλαπεί την ίδια ημέρα από άλλη φρουταρία και πάλι στην Γεροσκήπου ιδιοκτησίας 35χρονου συνολικής αξίας 160 ευρώ.  

Όπως διαφάνηκε και στην δεύτερη φρουταρία φέρεται να εμπλέκεται στην κλοπή ο 70χρονος. Περαιτέρω είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ εντοπίστηκε στην κατοχή του 70χρονου  και αριθμός άλλων αλκολοούχων ποτών για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση για παράνομη κατοχή περιουσίας πέρα από το αδίκημα της κλοπής.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού-Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
Άλλη μια καταδίκη της Κύπρου από το ΕΔΑΔ-Δικαιώθηκε Ρώσος φυγόδικος
Από πνιγμό επήλθε ο θάνατος των τεσσάρων θυμάτων από το ναυάγιο-Συνεχίζονται την Τετάρτη οι νεκροτομές
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στον Κόρνο
Απουσιάζει από το χώρο διαμονής του 17χρονος στο Παραλίμνι-Xάθηκαν τα ίχνη του πριν από δυο ημέρες
Η αλλαγή στάσης του κτηματομεσίτη και της υπό κάλυψη δημοσιογράφου του Al Jazeera οδήγησαν στην απαλλαγή Αντωνίου
Ανοίγει ο χορός των καταθέσεων για ΤΑΚΑΤΑ, θέμα χρόνου η επίδοση κλήσεων-Καθυστερήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού
Πως η τεχνητή νοημοσύνη άλλαξε το οργανωμένο έγκλημα-Τι αναφέρεται σε έκθεση της Europol
Χάθηκαν τα ίχνη 48χρονης από το χώρο διαμονή της στη Λεμεσό (pic)
Νέα ανατροπή στην δίκη για Al Jazeera-Αναστολή κατηγοριών εναντίον Αντωνίου, αποσύρθηκαν δύο βασικοί μάρτυρες