Συμπληρώνεται το παζλ για τη μάχη του Στροβόλου-Τσίγκης Vs Σταυρινίδης

Μια ενδιαφέρουσα μάχη, αναμένεται να δοθεί στον Στρόβολο, ενόψει των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ του Χρίστου Τσίγκη, ο οποίος στηρίζεται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τη Δημοκρατική Παράταξη και του Σταύρου Σταυρινίδη, που στηρίζεται από το ΔΗΚΟ και αναμένει και τη στήριξη του ΑΚΕΛ, την ώρα που ακόμα κρατά κλειστά τα χαρτιά του ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στρόβολος αποτελεί τον ένα εκ των δύο δήμων Παγκύπρια (σ.σ. ο άλλος είναι ο δήμος Πάφου), που μετά τη Μεταρρύθμιση θα παραμείνει όπως τον γνωρίζουμε σήμερα, δηλαδή δεν συγχωνεύεται με κανένα άλλο δήμο ή κοινότητα.

Πιο μπροστά και πιο έτοιμος, σε ότι αφορά την προετοιμασία, ενόψει της προεκλογικής περιόδου, φαίνεται πως είναι ο Χρίστος Τσίγκης, ο οποίος έχει εξαγγείλει την υποψηφιότητα του πριν από ένα μήνα περίπου και ήδη, αφού έχει σχηματίσει την ομάδα συνεργατών του προετοιμάζει και το προεκλογικό του πρόγραμμα. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν οι προετοιμασίες για το επιτελείο του, το οποίο θα στεγάζεται επί της Λεωφόρου Στροβόλου.

Χθες ο κ. Τσίγκης με γραπτή δήλωση του ευχαρίστησε τον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στήριξη, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων πως, «συνεργαστήκαμε στο παρελθόν, δηλώνω έτοιμος να συνεργαστώ ξανά μαζί με τα στελέχη και τους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού για την επιτυχία στις επικείμενες εκλογές, αλλά και για την υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των δημοτών του Στροβόλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ευχαριστεί τον ΔΗΣΥ για τη στήριξη ο Τσίγκης-«Είναι η ώρα για δράση και συμμετοχή»

«Έχουμε το όραμα και τον σχεδιασμό να πάρουμε τον Στρόβολο ακόμη πιο μπροστά, εφαρμόζοντας ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης – ανθρώπινο, αειφόρο, περιβαλλοντικά και ενεργειακά αναβαθμισμένο, προσβάσιμο, ασφαλές, πολιτιστικά αναπτυγμένο και τεχνολογικά εξελίξιμο», τόνισε ο κ. Τσίγκης

«Με ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και με αποφασιστικότητα να αγκαλιάσουμε αυθεντικά όλους τους Στροβολιώτες – για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Είναι η ώρα για δράση και συμμετοχή, είναι η ώρα για μια μεγάλη προσπάθεια από όλους και δεν περισσεύει κανένας, ανεξαρτήτως πολιτικής και κομματικής προέλευσης», κατέληξε..

Την ίδια ώρα ο κ. Σταυρινίδης σε γραπτή του δήλωση, επίσης χθες το απόγευμα, εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου, έχοντας νωρίτερα κλειδώσει τη στήριξη από το Δημοκρατικό Κόμμα, από το οποίο προέρχεται.

Στην γραπτή του δήλωση ο κ. Σταυρινίδης, αναφέρει μεταξύ άλλων πως κύριο μέλημα του, είναι, «να προωθηθούν άμεσα αναπτυξιακά έργα όπως είναι η Τσερίου, Σταυρού, Ιφιγενείας, Αλεξανδρουπόλεως, Αρχαγγέλου, Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, Αργυρουπόλεως και η μετεξέλιξη του Ιστορικού Παλαιού Πυρήνα Στροβόλου σε “slow city” αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Στόχος μου είναι να καταστούν οι δημοτικές υπηρεσίες πιο λειτουργικές και αποτελεσματικές για να εξυπηρετούν άμεσα τον δημότη, χωρίς την υφιστάμενη γραφειοκρατία».

«Ο Στρόβολος μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερος. Με έργα, πράξεις, σοβαρότητα, προσήλωση, θέληση, εμπειρία, όραμα και αγάπη», υπογράμμισε ο κ. Σταυρινίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Στροβόλου ο Σταύρος Σταυρινίδης

Δειτε Επισης

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία-Τα παιδιά των πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας που μπήκαν στην πολιτική
Αναζητώντας δικαίωση σε ένα ωκεανό αδικίας...
Το πραξικόπημα, η εισβολή, οι κόντρες και μία ύλη που δεν καλύπτεται
Σχεδόν 400 άτομα ζήτησαν βοήθεια για στέγαση το 2023-Διπλασιάστηκαν οι αριθμοί σε ένα χρόνο
Κρίσιμος μήνας για ΥΠΑΝ ο Μάιος, ανακοινώνει τις θέσεις για ενιαία εκπαίδευση-Τι ζητούν οι γονείς
Τι περιέχει η πρόταση για εκεχειρία που συμφώνησε η Χαμάς-Συμφωνία τριών φάσεων
Στην Κύπρο η Κυριακίδου, προσφωνεί τη Βουλή σε σύνοδο για τα 20χρονα ένταξης
Στα ΗΑΕ για τουριστική έκθεση και επενδυτικό συνέδριο ο Υφυπουργός Τουρισμού
Η Χαμάς αποδέχθηκε πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα-Αρνητική η πρώτη αντίδραση Ισραήλ
Πιθανό να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα οι δράστες των πυροβολισμών στο Ζακάκι