Εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Στροβόλου ο Σταύρος Σταυρινίδης

Την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Στροβόλου εξήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Σταυρινίδης, ο οποίος, πέραν από το ΔΗΚΟ, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχει την υποστήριξη και του ΑΚΕΛ στην κούρσα για τα κλειδιά ενός από τους μεγαλύτερους Δήμους της Κύπρου.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, «με κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη για τον Στρόβολο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, με έγνοια μου το μέλλον των παιδιών μας, με την 17ετή εμπειρία που αποκόμισα ως Δημοτικός Σύμβουλος και Σχολικός Έφορος Στροβόλου, με την αταλάντευτη θέληση μου να υπηρετήσω αξιόπιστα, τίμια και ευσυνείδητα, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση σας για την Δημαρχία Στροβόλου».

«Με τις εμπειρίες που απέκτησα, εκπροσωπώντας την Κυπριακή Δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών στις Βρυξέλλες της οποίας είμαι Β’ Αντιπρόεδρος, έχοντας μελετήσει σύγχρονα μοντέλα διακυβέρνησης άλλων ευρωπαϊκών πόλεων με καινοτόμες δράσεις, είμαι έτοιμος για την επερχόμενη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης για να μετεξελίξουμε τον Στρόβολο σε έναν δήμο πρότυπο, εμβληματικό, φιλικό στο δημότη και τους επισκέπτες, βιώσιμο, σε μια πόλη έξυπνη, καθαρή, πράσινη, αειφόρα και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη που να προωθεί και να σέβεται τις ανάγκες των ανθρώπων του πολιτισμού και του αθλητισμού, την νέα γενιά, τους συνταξιούχους, τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και συνάμα την ευημερία των επιχειρήσεων. Ένα Δήμο όπου θα μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη όταν περπατούμε στις γειτονιές του», τόνισε.

Κύριο μέλημα μου, πρόσθεσε, είναι να προωθηθούν άμεσα αναπτυξιακά έργα όπως είναι η Τσερίου, Σταυρού, Ιφιγενείας, Αλεξανδρουπόλεως, Αρχαγγέλου, Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, Αργυρουπόλεως και η μετεξέλιξη του Ιστορικού Παλαιού Πυρήνα Στροβόλου σε “slow city” αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Στόχος μου είναι να καταστούν οι δημοτικές υπηρεσίες πιο λειτουργικές και αποτελεσματικές για να εξυπηρετούν άμεσα τον δημότη, χωρίς την υφιστάμενη γραφειοκρατία.

«Ο Στρόβολος μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερος. Με έργα, πράξεις, σοβαρότητα, προσήλωση, θέληση, εμπειρία, όραμα και αγάπη», υπογράμμισε ο κ. Σταυρινίδης.

«Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες, με αγωνία για τη ζωή και την ευημερία όλων των δημοτών του Στροβόλου, με τη γνώση ότι λύσεις υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν, είμαι δίπλα σας. Και μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά! Ας συμπορευθούμε μαζί για να εκσυγχρονίσουμε και ν’ αναβαθμίσουμε τον Δήμο μας. Ας συμπορευθούμε μαζί για να φέρουμε την αλλαγή που θέλουμε και που αξίζει στον Στρόβολο», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Από την παράταση στα... πέναλτι για τις οφειλές των ομάδων-Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, αναμένονται εξελίξεις
Εκεί που ο θάνατος συναντά την ελπίδα-Η ανθρωπιά των διασωστών στον αγώνα για ζωή
Παιδιά έκλεβαν τους ηλικιωμένους γονείς τους και τους έριξαν σε ίδρυμα-Αυξημένες καταγγελίες
Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο του 27χρονου στην Ηλεία
Ολονύχτιες οι έρευνες για εντοπισμό του τουρίστα στην Πάφο-Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε το σκάφος
Μοναδικό θέαμα στην Εύβοια: Κοπάδι δελφινιών εμφανίστηκε στην Αιδηψό
Επιχείρηση εντοπισμού τουρίστα στην Πάφο-Πήγε σε παραλία στο Λατσί και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του
Τον βασιλιά Κάρολο θα εκπροσωπήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου-«Σε όλα τα θέματα είμαστε από την ίδια πλευρά»
Ξέσπασε πυρκαγιά στο Φρέναρος-Επηρεάστηκαν υποστατικά και ένα όχημα