Στις 19/1 τα αποτελέσματα γραπτών εξετάσεων για θέσεις στη δημόσια υπηρεσία

Τα αποτελέσματα της γραπτής εξέτασης για τις θέσεις εισδοχής στη δημόσια υπηρεσία, των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την κλίμακα Α7 του κυβερνητικού μισθολογίου, που διεξάχθηκε στις 23.09.2023, όπως και της γραπτής εξέτασης για τις θέσεις εισδοχής στη δημόσια υπηρεσία, των οποίων η αρχική κλίμακα  δεν υπερβαίνει την κλίμακα Α8 του κυβερνητικού μισθολογίου, που διεξάχθηκε στις 14.10.2023, θα δημοσιευτούν στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και θα αναρτηθούν στους ιστότοπους της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, την Παρασκευή, 19.01.2024.

Αυτό γνωστοποίησε την Παρασκευή, η Ειδική Επιτροπή η οποία, σύμφωνα με τις διατάξεις των περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμων του 1998 έως 2021, είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των πιο πάνω γραπτών εξετάσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, τόσο οι επιτυχόντες, όσο και οι αποτυχόντες  στη γραπτή  εξέταση, θα μπορούν να εξασφαλίσουν τα σχετικά  πιστοποιητικά, μέσω του ιστότοπου της Υπηρεσίας Εξετάσεων, από την Πέμπτη 25.01.2024, η ώρα 12 το μεσημέρι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στην Επιτροπή Οικονομικών οι άμεσες μεταφορές πιστώσεων σε ευρώ στην Ευρώπη
Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΔΣ του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Πέτρος Μιχαηλίδης
Σεβασμός ΟΚΥπΥ στους νοσηλευτές-«Εργαζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που τους ενισχύει»
«Πράξεις αλληλεγγύης, ανιδιοτέλειας»-Τιμήθηκαν οι έξι γυναίκες της ΕΦ που κατέγραψαν τις περισσότερες αιμοδοσίες
Ετοιμάζουν εφαρμογή για τους αγρότες-Θα ενημερώνονται για αγρομετεωρολογικές και άλλες υπηρεσίες
Νέο μέτωπο στους κύκλους της Ιεράς Συνόδου-Άλλα ο Αρχιεπίσκοπος και άλλα ο Μόρφου για τον νέο Πάπα
Μήνυμα ΠΑΣΥΔΥ για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών-«Είναι η ραχοκοκαλιά της υγειονομικής περίθαλψης»
Άρχισαν οι τελικές εξετάσεις σε Λύκεια και Τεχνικές-Ολοκληρώνονται στις 23 Μαΐου
Δίπλα στους νοσηλευτές ο ΠΙΣ-«Ακρογωνιαίος λίθος φροντίδας προς τους ασθενείς»
Ζητά επένδυση στο προσωπικό του τομέα της υγείας η ΠΑΣΥΝΟ-«Γάγγραινα η έλλειψη νοσηλευτών για το σύστημα»