Έκλεψαν όχημα και το έκαψαν στο Παραλίμνι

Υπόθεσης κλοπής και εμπρησμού σε αυτοκίνητο διερευνούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «γύρω στις 21.10 της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου, κλάπηκε έξω από περίπτερο στο Παραλίμνι σαλούν αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας γυναίκας ηλικίας 31 ετών από το Παραλίμνι. Κατά τον χρόνο της κλοπής αυτό οδηγείτο από τον σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος στάθμευσε το όχημα στο περίπτερο χωρίς να το κλειδώσει και αφήνοντας τα κλειδιά στη μηχανή».

Γύρω στις 21.30 το ίδιο βράδυ «λήφθηκε πληροφορία ότι παρά την αερογέφυρα Λιοπετρίου υπήρχε φωτιά σε όχημα. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου επισκέφθηκαν τις δύο σκηνές και διαπιστώθηκε ότι το όχημα που φλεγόταν ήταν το όχημα της 31χρονης».

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην περιοχή της κλοπής του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν οπτικά πλάνα από κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης. Το κλειστό κύκλωμα κατέγραψε δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα αγνώστων στοιχείων και τα οποία έφεραν προστατευτικά κράνη, πλήρους κάλυψης προσώπου, να προσεγγίζουν το αυτοκίνητο, ο επιβάτης να κατεβαίνει από την μοτοσυκλέτα και να επιβιβάζεται στο όχημα και στη συνέχεια να το οδηγεί ακολουθούμενος από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας».

Η φωτιά στο αυτοκίνητο κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμμοχώστου και αποκλείστηκε για συνέχιση των εξετάσεων σήμερα το πρωί.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Δεύτερη φορά στόχος τα γραφεία της εταιρείας που δέχθηκε πυροβολισμούς-Βρίσκονταν εντός εργαζόμενοι
Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Πυροβολισμοί κατά υποστατικού στη Λεμεσό-Εντοπίστηκαν δύο κάλυκες στη σκηνή
Ελεγχόμενη η πυρκαγιά στο Μαρί-Καίγονται απόβλητα που προορίζονταν για εναλλακτικά καύσιμα
Πυρκαγιά σε σωρό από ανακυκλώσιμα υλικά στο Μαρί-Κινδυνεύει υποστατικό
Προσπαθεί να τα μαζέψει η Βρετανία-«Δεν είναι νομοσχέδιο η πρόταση για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα»
Πράσινο Ολομέλειας για αυστηροποίηση ποινής στέρησης άδειας σε περίπτωση πρόκλησης θανατηφόρου
Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος για τον Τυχικό-Δεν αναστέλλεται η ποινή της έκπτωσης παρά την έφεση
Το κράτος αναγνώρισε τις αρραβωνιαστικιές των αγνοουμένων-«Τον περίμενε ζωντανό, ήρθε το χέρι του με τη βέρα»
Στους 17 οι νεκροί από ναρκωτικά το 2023-Το 18% του πληθυσμού έκανε χρήση έστω και μία φορά