Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη-Tι υποστηρίζει ο σύντροφος της, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσηλευτήριο στην Λεμεσό, 45χρονη από την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι το μεσημέρι της Τετάρτης, σε διαμέρισμα στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, γύρω στις 15:00 παραλήφθηκε από ασθενοφόρο από το σπίτι της στη Λεμεσό και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα και κάταγμα στο κεφάλι.

Η 45χρονη γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Σέρβος σύντροφος της 45χρονης ανέφερε ότι προχθές το βράδυ οι δύο κατανάλωναν αλκοόλ και διασκέδαζαν στο διαμέρισμα και αργότερα η γυναίκα παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διεξάγει ανακρίσεις και διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Δειτε Επισης

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Το πρωί η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία