Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη-Tι υποστηρίζει ο σύντροφος της, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσηλευτήριο στην Λεμεσό, 45χρονη από την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι το μεσημέρι της Τετάρτης, σε διαμέρισμα στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, γύρω στις 15:00 παραλήφθηκε από ασθενοφόρο από το σπίτι της στη Λεμεσό και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα και κάταγμα στο κεφάλι.

Η 45χρονη γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Σέρβος σύντροφος της 45χρονης ανέφερε ότι προχθές το βράδυ οι δύο κατανάλωναν αλκοόλ και διασκέδαζαν στο διαμέρισμα και αργότερα η γυναίκα παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διεξάγει ανακρίσεις και διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Δειτε Επισης

Υπ. Εξωτερικών: Επαρκής ο μηχανισμός παρακολούθησης για άρση κυρώσεων ΕΕ κατά Συρίας
Αντεπιτίθεται στο ΑΚΕΛ το ΕΛΑΜ για τα επεισόδια-«Επιλεκτική ευαισθησία, τόσα χρόνια μετά δεν απολογήθηκε για το Μαρί»
Ζητούν εγκατάσταση εικοσιτετράωρων ATM σε όλες τις κοινότητες οι βουλευτές
Πήγε να παραλάβει δέμα από το εξωτερικό με 18 κιλά κάνναβη με άλλο όνομα και κατέληξε με χειροπέδες (pics)
Δυσφορία ΠΟΕΔ για την έγκριση από Υπουργικό της πρότασης για το νέο σύστημα αξιολόγησης
Απέλπιδες προσπάθειες Φιντάν προς ΟΤΚ για να σταθεί αλληλέγγυος στο ψευδοκράτος
Στο κελί για εννέα χρόνια 27χρονη που έφτασε Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης
Συνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης για την απόπειρα δωροδοκίας Αρεοπαγίτη
Χωρίς προοπτικές εκεχειρίας οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία-Επίπλαστη η συνοχή των Ευρωπαίων
Νέα πυρά ΑΚΕΛ στην Κυβέρνηση για την επίθεση στη Λακατάμια-«Δεν θα επιτρέψουμε κουκούλωμα»