ΒΙΝΤΕΟ: Πέφτουν ξανά χιόνα στο Τρόοδος, άρχισε να στοιβάζει

Άρχισε να θυμίζει για τα καλά χειμώνα το σκηνικό του καιρού, αφού ήδη έπεσαν τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος, με την χιονόπτωση να συνεχίζεται και το βράδυ της Τετάρτης.

Το πρωί της Τετάρτης παρατηρήθηκε χιονόπτωση στις κορυφές του Τροόδους και το βράδυ επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αφού συνεχίστηκε η χιονόπτωση, όπως διαφάνηκε και σε βίντεο του Kitasweather.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού για τις επόμενες ημέρες

Αύριο, περίοδοι ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης σύντομης καταιγίδας. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους και τοπικά στα υψηλότερα ορεινά, αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές στα δυτικά και στα βόρεια. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους και τοπικά στα υψηλότερα ορεινά, αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα στα δυτικά και στα βόρεια, θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή, νέο βαρομετρικό χαμηλό αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή. Ο καιρός αρχικά θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Κατά τις απογευματινές ώρες και μετά, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους και τοπικά στα υψηλότερα ορεινά, αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους και τοπικά στα υψηλότερα ορεινά, αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Κυριακή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση και την Κυριακή, μη αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Δειτε Επισης

Σκαρφαλώνει στους 35βαθμούς ο υδράργυρος-Θα παρατηρείται σκόνη στην ατμόσφαιρα
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή»
Εν αναμονή σήματος από Europol, Interpol και Ρωσία για το απειλητικό email που αναστάτωσε τα σχολεία οι Αρχές
Kινδυνεύει να τεθεί σε υπολειτουργία το Κεντρικό Σύστημα Μητρώων Κρατικών Ενισχύσεων-Καμπανάκι από Έφορο
Πυρκαγιά σε κοίτη ποταμού στη Λευκωσία-Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Τελέστηκαν στη Λευκωσία τα εγκαίνια Υπαίθριου Ψηφιακού Διαδραστικού Μουσείου