Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα διεξάγονται από σήμερα Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, μέχρι και την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη. Θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Ακτή Κυβερνήτη, μέχρι και τη Γερμασόγεια. Κατά τη διάρκεια τους, θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με κατάλληλη σηματοδότηση.

Οι εργασίες θα συνεχίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα, την ίδια περίοδο από 10 Ιανουαρίου, μέχρι 29 Φεβρουαρίου, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από Σκαρίνου, μέχρι και την Ακτή Κυβερνήτη.

Οι εργασίες θα διεξάγονται για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

Εξελίξεις 46 χρόνια μετά την αποστολή λάθος οστών αγνοουμένων στην Ελλάδα-Δίνουν δείγματα δύο από τις οκτώ οικογένειες
Συναγερμός για βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών-Αναστάλθηκαν όλες οι πτήσεις
Τέσσερα διεθνή εντάλματα κατά Τούρκων υπηκόων για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών στο Λευκόνοικο
Απορρίπτει την τελική πρόταση του Υπ. Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ-Πάνε σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη για αποφάσεις
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Το Κρεμλίνο δεν τοποθετείται εάν θα παραστεί ο Πούτιν στις συνομιλίες για Ουκρανικό στην Τουρκία
Συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό ο 52χρονος για τον φόνο Αργυρού-Παραμένουν στο κελί οι ύποπτοι
Δεν εντοπίζουν πρόβλημα με τη γέφυρα Καλαβασού τα Δημόσια Έργα-«Το ύψος ήταν 3,7 μέτρα και παραμένει»
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Σκανδαλώδεις χειρισμοί με έργο €42.000 σε πρώην Πρόεδρο Ανωτάτου-«Ο μόνος κατάλληλος», ενέκριναν ανανέωση χωρίς να έχει δουλειά