Αυξάνεται η μαύρη λίστα από τις πλημμύρες στην Ελλάδα-Στους δέκα οι νεκροί, αγνοούνται τέσσερις

Αυξάνεται διαρκώς η μαύρη λίστα των νεκρών της θεομηνίας Daniel στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι νεκροί είναι πλέον δέκα. Δύο εντοπίστηκαν στον Παλαμά Καρδίτσας, ενώ πριν λίγο εντοπίστηκε η σορός γυναίκας στην παραλία Θεοτόκου, κοντά στην περιοχή Λυρή στο Νότιο Πήλιο.

piniada

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκε νεκρός ένας επιχειρηματίας του Βόλου στην παραλία Ίσαλος. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία της περιοχής. Ο άτυχος άνδρας έφυγε χθες στις 11.00 το βράδυ από το σπίτι του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να πάει σε κοντινό σιντριβάνι να γεμίσει έναν κουβά νερό, καθώς το δίκτυο ύδρευσης στον Βόλο έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία. Για άγνωστο λόγο ο άνδρας έπαψε να δίνει σημάδια ζωής και η σύζυγός του τον αναζητούσε. Ο μηχανισμός κινητοποιήθηκε, και σήμερα, με τη βοήθεια εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με το gegonota.news, επειδή δεν βρήκε νερό στο σιντριβάνι πλησίασε στη θάλασσα κι απ' ό,τι φαίνεται έπεσε από τα βράχια, καθώς έχασε την ισορροπία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ώρες αγωνίας για τη Λάρισα-Πλημμυρίζουν περιοχές, έκλεισαν δρόμοι, εκκενώνονται γειτονιές

piniada1

Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα υπάρχουν αναφορές για μια γυναίκα που έχει χάσει τη ζωή της στον Παλαμά, σύμφωνα με μαρτυρίες. Ο αριθμός των αγνοουμένων στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά είναι προς το παρόν άγνωστος.

Επίσης χθες, ενοπίστηκαν στην Αστρίτσα Καρδίτσας δύο νεκρές ηλικιωμένες αδελφές 75 και 85 ετών.

Συγγενής των δύο θυμάτων τις είχε προειδοποιήσει να φύγουν, ωστόσο εκείνες απάντησαν αρνητικά. Λίγο αργότερα, ο συγγενής τους ανησύχησε και κάλεσε τους διασώστες, οι οποίοι έσπευσαν και τις εντόπισαν νεκρές στο σπίτι, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ. Αμέσως τις μετέφεραν με βάρκα σε ασθενοφόρο.

piniada4

Επίσης νεκροί ανασύρθηκαν χθες:

Ένας 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης (7/9) νεκρός, από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, καταπλακωμένος από φερτά υλικά.

Ένας 82χρονος στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας, που καταπλακώθηκε από όχημα.

piniada7

Μία 87χρονη από την περιοχή Πάλτση στο Πήλιο, που βρέθηκε νεκρή σε σορό από ξύλα.

Ένας κτηνοτρόφος στον Άγιο Γεώργιο Άνω Βόλου, όταν υποχώρησε τοίχος του σπιτιού του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Κ. Μητσοτάκης: Μήνυμα προς τους διακινητές η απόφασή μας για το άσυλο
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή
Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
Τα κόμματα για τη συμπλήρωση 14 ετών από τη φονική έκρηξη στο Μαρί