Συγκλονιστική μαρτυρία-«Η μητέρα μου είναι 100% πνιγμένη μέσα στο σπίτι της»

Τραγικές είναι οι στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι στις περιοχές που έχουν πληγεί από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Ορισμένοι από αυτούς ψάχνουν εναγωνίως συγγενείς και φίλους τους, οι οποίοι αγνοούνται και εκφράζουν φόβους ότι έχουν πνιγεί.

Μιλώντας στο OPEN, μία γυναίκα δήλωσε βέβαιη ότι η μητέρα της είναι «100% πνιγμένη» μέσα στο σπίτι της στον Παλαμά της Καρδίτσας. «Ο ανιψιός μου, μού είπε ότι η μητέρα μου είναι μέσα στο σπίτι πνιγμένη», ανέφερε η κυρία Παπαθανασίου μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος».

Όπως ανέφερε, εκείνη έχει χάσει την επικοινωνία με την μητέρα της από την πρώτη μέρα της καταστροφικής νεροποντής, ενώ όταν μίλησε με τον εγγονός της, εκείνος της είπε «η γιαγιά έχει πνιγεί».

«Την άφησαν μέσα και έχει πνιγεί. Είναι 2 μέτρα το νερό εκεί. Είναι καλυμμένο το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα και τόνισε ότι έχει ενημερώσει τις Αρχές. Η γυναίκα δήλωσε βέβαιη για τον θάνατο της μητέρας της, η οποία είναι 97 ετών και κατάκοιτη.

Όπως είπε, δύο άτομα, που ήταν μαζί της στο σπίτι, δεν κατάφεραν να την βγάλουν εγκαίρως, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, η κόρη της να θεωρεί ότι η άτυχη ηλικιωμένη έχει χάσει τη ζωή της.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 90 φορές χτύπησαν τον 17χρονο σε σχολείο της Θεσσαλονίκης
Αυτό είναι το τιμολόγιο της Αστυνομίας για τα καρναβάλια-€503 ο μισθός του επικεφαλής, πώς κοστολογούνται οι υπόλοιποι
Τι προκάλεσε την έκρηξη στα Τέμπη-Πιθανή η παρουσία «ύποπτης ύλης» διαπιστώνει το πόρισμα
Δεν αναγνωρίστηκε ακόμα το ένα θύμα της νέας τραγωδίας στην Επισκοπή-Συνεχίζονται οι έρευνες
Τα μέτρα της ΕΛΑΣ για τα συλλαλητήρια της Παρασκευής για τα Τέμπη-Πέντε χιλ. αστυνομικοί, drone και ελικόπτερο
Κατήγγειλε τον ένα εκ των δύο ποινικών ανακριτών ο Σταυριανός-Ισχυρισμός για βίαιη συμπεριφορά
Νέα κατάθεση του μάρτυρα που μίλησε για αρπαγή του Βασίλη Καλογήρου-Η διαφορά στην ώρα
Ζελένσκι για τα ορυκτά-«Η συμφωνία με τις ΗΠΑ δεν προβλέπει εγγυήσεις ασφαλείας»
Δημοσιεύεται την Πέμπτη το πόρισμα για τα Τέμπη-Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής συγγενών θυμάτων
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ερντογάν με αφορμή τα γενέθλια του Τούρκου Προέδρου