Ε/κ φέρεται να προσπάθησε να μεταφέρει κρυφά Καμερουνέζα από τα κατεχόμενα με αντάλλαγμα 900 ευρώ

Χειροπέδες σε ένα Ελληνοκύπριο, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να μεταφέρει στις ελεύθερες περιοχές μία μητέρα και το εξάμηνο βρέφος της από τα κατεχόμενα, κρύβοντάς τους στις πίσω θέσεις του οχήματός του, πέρασε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα. Μάλιστα, ο Ελληνοκύπριος παρουσιάστηκε και ενώπιον του «δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Yeni Duzen, η λεγόμενη «αστυνομία», παρουσιάζοντας τα γεγονότα της υπόθεσης ενώπιον του «δικαστηρίου», ανέφερε πως σε έλεγχο που έγινε στο όχημα του Ελληνοκύπριου, που ήθελε να περάσει από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, μέσω του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου, στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, εντοπίστηκε μία γυναίκα από το Καμερούν και το εξάμηνο βρέφος της, να κρύβεται στις πίσω θέσεις του οχήματος.

Η «αστυνομία» ανέφερε πως ο Ελληνοκύπριος και η γυναίκα από το Καμερούν συνελήφθησαν και άρχισαν οι έρευνες για την υπόθεση και διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα διέμενε στις κατεχόμενες περιοχές χωρίς «άδεια παραμονής», από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022.

Η λεγόμενη «αστυνομία» πρόσθεσε πως η μητέρα οδηγήθηκε στις «φυλακές» στις 4 Σεπτεμβρίου 2023, για μία περίοδο είκοσι ημερών, ενώ ο Ελληνοκύπριος θα παραμείνει «υπό κράτηση» για άλλες δύο ημέρες. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε επίσης, ότι ο αδελφός της γυναίκας, που διαμένει στη Γερμανία, απέστειλε στον Ελληνοκύπριο 900 ευρώ, για να την βοηθήσει και να την μεταφέρει στις ελεύθερες περιοχές.

Η γυναίκα, στην κατάθεσή της, ανέφερε πως ήθελε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές, επειδή ήθελε να είναι σε Ευρωπαϊκό έδαφος και ότι ο οδηγός του οχήματος κανόνισε τις διαδικασίες με ένα φίλο του, με ανταλλαγή τα χρήματα.

Το «δικαστήριο» αποφάσισε όπως ο Ελληνοκύπριος τεθεί υπό οκταήμερη «κράτηση».

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και 24χρονος για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Δήμο Πέγειας
Συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο «Άλφαμεγα»
Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Φέρεται να μπήκε παράνομα στο γήπεδο
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα από Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων για παράνομη παγίδευση πτηνών
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
Κατακεραύνωσε και έπαυσε τον Οδυσσέα το Συμβούλιο-Καταπέλτης η απόφαση
Κατά μέτωπο επίθεση Οδυσσέα μετά την παύση του-«Σήμερα νίκησε το σύστημα»