Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο Αντώνη-Συντετριμμένα τα εννέα αδέλφια του

Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έπεσε θύμα της εγκληματικής συμπεριφοράς των δύο μελών του πληρώματος του Blue Ηοrizon, είπαν συγγενείς και φίλοι του 36χρονου από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, στη γενέτειρά του, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Συντετριμμένα τα εννέα αδέλφια του αδικοχαμένου νεαρού συνόδευσαν τον Αντώνη στην τελευταία του κατοικία με ένα μεγάλο "γιατί" και ζητώντας να αποδοθεί Δικαιοσύνη για το έγκλημα που έγινε στην πύλη Ε3 του λιμανιού του Πειραιά.

Το φέρετρο με τη σορό του 36χρονου υποδέχθηκαν στην εκκλησία τα αδέλφια και οι φίλοι του, ενώ στις 12 τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Στην τελετή έδωσαν το παρών και οικογενειακοί φίλοι του αδικοχαμένου Αντώνη από τις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Νικολάου, με τη γειτονιά να έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το θάνατο ενός αξιαγάπητου μέλους της.

kideia_antwni__7_

kideia_antwni__5_

kideia_antwni__4_

kideia_antwni__3_

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ
Χαιρετίζει τις νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τ/κ περιουσιών ο ΥΠΕΣ-«Στόχος να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η κατάχρηση»
Αιχμές Γεάδη για Κύπριους ευρωβουλευτές-«Επιχειρούν να υποσκάψουν τις ενέργειες μου για ανάδειξη του Κυπριακού»
Νόμος για υποχρεωτική ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών από τα νηπιαγωγεία