«Σώστε τον, μαζέψτε τον»-Νέο βίντεο σοκ από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Σοκ προκαλεί και νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon της Attica Group τον έσπρωξαν ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη προσπαθώντας να επιβιβαστεί, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό και τελικά να χάσει τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ήταν στο πλοίο, προσπάθησε να ανέβει ξανά»-Οργή για το θάνατο του 36χρονου

Στο βίντεο που κατέγραψε επιβάτης άλλου πλοίου με το κινητό του τηλέφωνο, ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «πάρτε τον, σώστε τον» καθώς ο άτυχος 36χρονος προσπαθει να μείνει στην επιφάνεια του νερού.

Δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ το πλοίο συνεχίζει κανονικά τον πλου του σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό, φαίνεται το άψυχο κορμί του άτυχου Αντώνη να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Το ίδιο ανατριχιαστικό ήταν το αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon της Attica Group.

Το πλοίο είναι έτοιμο για αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Ένας άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon

Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου! Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο. Η προσπάθεια του άντρα είναι μάταιη, τα δύο μεγαλόσωμα μέλη του πληρώματος καταφέρνουν και τον απωθούν στα όρια του καταπέλτη, του οποίου το μέρος που ακουμπά στον λιμενοβραχίονα είναι αναδιπλούμενο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου. Ο άντρας μάχεται με τα κύματα, είναι άγνωστο αν έχει χτυπήσει και στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματός του πέφτοντας από τον καταπέλτη στη θάλασσα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

antonis-kariotis

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονίζει επιβάτης του Blue Horizon-«Φωνάζαμε τι κάνεις και σαν να μη συνέβη τίποτε είπαν φεύγουμε»

Δειτε Επισης

Δεκάχρονη ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή της στη Λάρνακα-Υπό διερεύνηση το περιστατικό
Χαώδης η επόμενη μέρα των διαταγμάτων, σωρεία καταγγελιών-Όσα ισχύουν για τις 80.000 χιλιάδες ανακλήσεις
Η υπόκλιση των χειρουργών στον Άγγελο-Κράτησαν «ενός λεπτού σιγή», η καρδιά του θα σώσει ένα άλλο παιδί
Ξέσπασε η μητέρα του Κυριάκου Όξινου για τους ΤΑΚΑΤΑ-«Λίαν συντόμως θα ακούσουμε το επόμενο θύμα»
Νέα αποκάλυψη in για τα Τέμπη-«Εξαφανιστείτε από εκεί. Αφήστε το θέμα να ξεφουσκώσει»
Σεισμός 5 Ρίχτερ στη Σαντορίνη τα ξημερώματα-«Δεν επιστρέφουμε μέχρι να είμαστε ασφαλείς»
Χωρίς τέλος η βία στα γήπεδα-Τα περί ενέδρας μπερδεύουν το αφήγημα της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών
Τοποθετήθηκαν αστυνομικοί στα ΤΑΕΠ αλλά μόνο στα μεγάλα νοσηλευτήρια-Βαθαίνει το πρόβλημα με τις επιθέσεις
Ζήτησε να δει οργανωμένους γονείς το ΥΠΑΝ για τα ξενόγλωσσα προγράμματα-Περιμένει απαντήσεις η Βουλή
Αρχίζει ο μαραθώνιος αντικαταστάσεων των TAKATA-Ο χρόνος παραλαβής καθορίζει την επίτευξη των χρονοδιαγραμμάτων