Τους έστειλαν πακέτο 4 κιλά κάνναβης κρυμμένα σε δημητριακά-Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Στο πλαίσιο ελέγχων από τις Τελωνειακές Αρχές, διενεργήθηκε έλεγχος σε δέμα που αφίχθηκε από το εξωτερικό σε ταχυδρομείο της επαρχίας Αμμοχώστου, όπου σε πακέτα δημητριακών εντοπίστηκαν επτά νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 4,3 κιλά περίπου κάνναβης. Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Αμμοχώστου) για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12.50 το μεσημέρι χθες, παρουσιάστηκε στο εν λόγω ταχυδρομείο, γυναίκα ηλικίας 19 ετών, ως η παραλήπτρια του συγκεκριμένου δέματος. Αφού το παρέλαβε, συνελήφθηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Η 19χρονη είχε αφιχθεί στο σημείο με ταξί το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 30 ετών ενώ σε αυτό επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών. Κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης των στοιχείων του, ο 24χρονος φέρεται να αντιστάθηκε και να έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, γύρω στις 12 το μεσημέρι χθες, 17χρονος μετέβη σε ταχυδρομείο της Λευκωσίας όπου παρουσιάστηκε ως παραλήπτης συγκεκριμένου δέματος, το οποίο όπως διαφάνηκε προηγουμένως, περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους τριών κιλών περίπου.

Ο 17χρονος συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) τα οποία βρίσκονταν στο σημείο και οδηγήθηκε στα γραφεία όπου επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Αναμένει την απάντηση της Chevron, αποτιμά θετικά τις τοποθετήσεις της εταιρείας ο Παπαναστασίου
Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας-«Ήθελαν να σώσουν τα τομάρια τους και όχι να τη βοηθήσουν»
Mπορέλ για Κυπριακό-«Δεν είναι δώρο στην Τουρκία όσα προτείνονται για σχέσεις με ΕΕ»
Υποστήριξε πως άλλα του είπε ο Πρόεδρος και άλλα έκανε για τους συμβούλους ο Ελεγκτής
Βάζει μπροστά το μεταναστευτικό πρόβλημα για την τοποθέτηση κάμερας στον Άγιο Δομείτο ο σύμβουλος Τατάρ
Επιστολή Αννίτας στον Πρόεδρο-Ζητά 4 εκατομμύρια ευρώ για τις αποστολές ασθενών στο εξωτερικό
Η ιστορία των δίδυμων κοριτσιών που υιοθετήθηκαν παράνομα και βρέθηκαν χάρη στο TikTok
Tη Δευτέρα έτοιμη η έκθεση για τον Ακάμα
Ανέβηκαν οι τόνοι στην Επ. Παιδείας-«Τούτες τις μαγκιές μεν τις κάμνεις σε μένα» ο ένας, «ντροπή σου» ο άλλος
Απελάθηκαν 18 μετανάστες που ενεπλάκησαν στα επεισόδια στο Πουρνάρα, σκυτάλη σε άλλους έντεκα