Προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Χλώρακα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε και νοσηλεύεται αγοράκι που φέρεται να παρασύρθηκε γύρω στις 17:15 της Τρίτης από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου Αλέξη Αλεξίου και τις προκαταρκτικές εξετάσεις το αγοράκι 7,5 ετών στην προσπάθεια του να διασταυρώσει τον δρόμο από δεξιά προς αριστερά, φέρεται να παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με νεαρό οδηγό που κινείτο με κατεύθυνση από Χλώρακα προς Λέμπα.

Το παιδάκι με καταγωγή από τη Συρία είπε ο κ. Αλεξίου σύμφωνα με ενημέρωση που έτυχε από τον επί καθήκοντι ιατρό δεν φέρει σπασίματα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική. Ωστόσο κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στον παιδιατρικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου Πάφου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μακρόν και Μερτς προειδοποιούν τη Ρωσία από το Κίεβο-«Θα υπάρξουν σκληρές κυρώσεις»
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
ΒΙΝΤΕΟ: Τοξικό νέφος χλωρίου στην Καταλονία–Έκκληση σε πάνω από 160.000 κατοίκους να μείνουν στο σπίτι
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γ. Κωνσταντίνου στο φρεάτιο-Συνελήφθη ο εργολάβος, φαίνεται να κάλυψε τις τρύπες της πτώσης
Ο Μακρόν ζήτησε τη διεξαγωγή άμεσων συνομιλιών μεταξύ Κιέβου και Μόσχας
Υποδέχθηκε τη Μέτσολα ο Προεδρος-«Στοχος η ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν το 2026»
Ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΔΗΣΥ-Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία
Απάτη με μηνύματα που παριστάνουν το Τμ. Φορολογίας-Ζητούν στοιχεία για δήθεν επιστροφή φόρου