Έχασε 35 χιλιάδες ευρώ από πλατφόρμα κτυπτονομισμάτων-Διαγράφηκε από το διαδίκτυο

Πέρα των 35.000 ευρώ φέρεται να απώλεσε 58χρονη, οποία κατήγγειλε σήμερα, στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι έπεσε θύμα απάτης από πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων, που πλέον διαγράφηκε από το διαδίκτυο.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ανακριτές η παραπονούμενη, το καλοκαίρι του 2020 της υποδείχθηκε από διαδικτυακό της φίλο, που ασχολείται με επενδύσεις κρυπτονομισμάτων με υψηλές αποδόσεις, να επενδύσει σε συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Αφού έκανε εγγραφή στην πλατφόρμα, η 58χρονη προχώρησε στη μεταφορά κρυπτονομισμάτων που κατείχε, αξίας χιλίων δολαρίων Αμερικής, μέσω ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων. Όταν διαπίστωσε πως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η επένδυση της διπλασιάστηκε, προχώρησε σε έντεκα ακόμη μεταφορές κρυπτονομισμάτων μέσα στο 2023, με το συνολικό ποσό τους να φτάνει τις 35.327 ευρώ.

Η 58χρονη κατήγγειλε σήμερα ότι έπεσε θύμα απάτης και έχασε τα χρήματα της, καθώς διαπίστωσε ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα διαγράφηκε από το διαδίκτυο στις 16 Ιουνίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο