Σάλος με τον διάδοχο της Σάνα Μαρίν στη Φινλανδία-Γυμνός και χαιρετά ναζιστικά

Στη γωνία περίμεναν οι αντίπαλοί του τον Αντι Λίντμαν, νέο αρχηγό του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Φινλανδίας. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η επαναφορά ενός παλαιού σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον ίδιο να διασκεδάζει ξέφρενα σε πάρτι «οργίων»!

Πολλοί κακεντρεχείς είπαν ότι τα πάρτι καταστρέφουν το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της χώρας, υπονοώντας το «κρέμασμα στα μανταλάκια» της προκατόχου του και πρώην πρωθυπουργού, Σάνα Μαρίν, η οποία παραιτήθηκε από την ηγεσία του SDP αφού έχασε τις εκλογές. Η ήττα της αποδόθηκε σε μεγάλο βαθμό στην αγάπη της για τη νυχτερινή ζωή με παρέες – κοντολογίς, ειπώθηκε ότι «την έφαγαν τα πάρτι»!

Την επομένη της εκλογής του Αντι Λίντμαν στην ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, επανακυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες του 40χρονου αρχηγού, που τον εκθέτουν όχι μόνο προσωπικά αλλά και πολιτικά.

Οι φωτογραφίες τον δείχνουν γυμνό, ανάμεσα σε άλλους γυμνούς άνδρες, να κρατάει ένα πιστόλι, ενώ οι συνδαιτυμόνες του κάνουν το σχήμα του χαιρετισμού των ναζί. Ολοι φορούν σκουφάκια του Αϊ- Βασίλη και κουκούλες. Σε άλλη φωτογραφία, ο Λίντμαν μετέχει με μία γυναίκα σε ένα ερωτικό παιχνίδι, χαμογελώντας θριαμβευτικά. Εχει σκύψει με το πρόσωπο μπροστά στη μέση του, με τον ίδιο να πανηγυρίζει.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο δεν είναι πρόσφατα στοιχεία, αλλά χρονολογούνται από την εποχή που ο Λίντμαν ήταν 18 ετών. Είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από μία δεκαετία, σε ιδιωτικό διαδικτυακό λογαριασμό, και επανήλθαν πρόσφατα, λόγω, προφανώς, της ανάδειξης του Λίντμαν στην ηγεσία του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος της Φινλανδίας.

Bild.jpg

Ο Λίντμαν, από την πλευρά του, παραδέχθηκε πως είχε λάβει μέρος στο πάρτι εκείνο με τους γυμνούς άνδρες, υποδεικνύοντας μάλιστα ποιος είναι από όλους. Παραδέχθηκε πάντως ότι δεν είναι υπερήφανος γι’ αυτές τις φωτογραφίες, ενώ απέρριψε τις κατηγορίες ότι οι συμμετέχοντες στο πάρτι πιθανότατα είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Λίντμαν πρόσθεσε ότι οι φωτογραφίες αυτές «δεν προορίζονταν για δημοσιοποίηση». Μάλλον θα ευχόταν τώρα να μην είχε λάβει ποτέ μέρος σε εκείνο το πάρτι ή να μην είχε δεχθεί να ποζάρει σε αυτές τις ντροπιαστικές στάσεις.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Θρίλερ στην Αγία Πετρούπολη-Λεωφορείο με 20 επιβάτες κατέπεσε σε ποτάμι, τέσσερις νεκροί
Γιατί ναυάγησαν οι συνομιλίες Χαμάς και Ισραήλ στο Κάιρο
Ακατάπαυστοι βομβαρδισμοί στη Γάζα μετά το αδιέξοδο των συνομιλιών
Ραγίζει καρδιές 31χρονη γιατρός TikToker που έφυγε από καρκίνο-«Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω πεθάνει»
Ο Νετανιάχου ελπίζει πως θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους με τον Μπάιντεν
Χαμάς: Η μπάλα για ανακωχή στη Γάζα βρίσκεται πλέον εντελώς στο γήπεδο του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ αντίθετες στον εκτοπισμό Παλαιστινίων από Γάζα επαναλαμβάνει ο Μπλίνκεν
Συζητήσεις ΟΗΕ και ΗΠΑ για διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας από Κύπρο στη Γάζα
Ώρα μηδέν για τη Ράφα-Ο Νετανιάχου αγνοεί τον Μπάιντεν, ξεκινά εισβολή στον παλαιστινιακό θύλακα
ΗΠΑ: Μια μεγάλης κλίμακας ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα δεν θα νικήσει τη Χαμάς