Σάλος με τον διάδοχο της Σάνα Μαρίν στη Φινλανδία-Γυμνός και χαιρετά ναζιστικά

Στη γωνία περίμεναν οι αντίπαλοί του τον Αντι Λίντμαν, νέο αρχηγό του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Φινλανδίας. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η επαναφορά ενός παλαιού σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον ίδιο να διασκεδάζει ξέφρενα σε πάρτι «οργίων»!

Πολλοί κακεντρεχείς είπαν ότι τα πάρτι καταστρέφουν το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της χώρας, υπονοώντας το «κρέμασμα στα μανταλάκια» της προκατόχου του και πρώην πρωθυπουργού, Σάνα Μαρίν, η οποία παραιτήθηκε από την ηγεσία του SDP αφού έχασε τις εκλογές. Η ήττα της αποδόθηκε σε μεγάλο βαθμό στην αγάπη της για τη νυχτερινή ζωή με παρέες – κοντολογίς, ειπώθηκε ότι «την έφαγαν τα πάρτι»!

Την επομένη της εκλογής του Αντι Λίντμαν στην ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, επανακυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες του 40χρονου αρχηγού, που τον εκθέτουν όχι μόνο προσωπικά αλλά και πολιτικά.

Οι φωτογραφίες τον δείχνουν γυμνό, ανάμεσα σε άλλους γυμνούς άνδρες, να κρατάει ένα πιστόλι, ενώ οι συνδαιτυμόνες του κάνουν το σχήμα του χαιρετισμού των ναζί. Ολοι φορούν σκουφάκια του Αϊ- Βασίλη και κουκούλες. Σε άλλη φωτογραφία, ο Λίντμαν μετέχει με μία γυναίκα σε ένα ερωτικό παιχνίδι, χαμογελώντας θριαμβευτικά. Εχει σκύψει με το πρόσωπο μπροστά στη μέση του, με τον ίδιο να πανηγυρίζει.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο δεν είναι πρόσφατα στοιχεία, αλλά χρονολογούνται από την εποχή που ο Λίντμαν ήταν 18 ετών. Είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από μία δεκαετία, σε ιδιωτικό διαδικτυακό λογαριασμό, και επανήλθαν πρόσφατα, λόγω, προφανώς, της ανάδειξης του Λίντμαν στην ηγεσία του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος της Φινλανδίας.

Bild.jpg

Ο Λίντμαν, από την πλευρά του, παραδέχθηκε πως είχε λάβει μέρος στο πάρτι εκείνο με τους γυμνούς άνδρες, υποδεικνύοντας μάλιστα ποιος είναι από όλους. Παραδέχθηκε πάντως ότι δεν είναι υπερήφανος γι’ αυτές τις φωτογραφίες, ενώ απέρριψε τις κατηγορίες ότι οι συμμετέχοντες στο πάρτι πιθανότατα είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Λίντμαν πρόσθεσε ότι οι φωτογραφίες αυτές «δεν προορίζονταν για δημοσιοποίηση». Μάλλον θα ευχόταν τώρα να μην είχε λάβει ποτέ μέρος σε εκείνο το πάρτι ή να μην είχε δεχθεί να ποζάρει σε αυτές τις ντροπιαστικές στάσεις.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Τι αναμένεται από τις συνομιλίες Ρωσίας και Ουκρανίας-Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ
Συνεχίζεται το θρίλερ για το Ουκρανικό-Την Παρασκευή οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας
Θρίλερ για γερά νεύρα οι συνομιλίες στο Ουκρανικό-«Η Ρωσία δεν είναι σοβαρή»
Το «φιάσκο» στην Τουρκία και οι ειρωνικές εκατέρωθεν δηλώσεις-Τα σενάρια για τις συνομιλίες
Στον αέρα οι συζητήσεις στην Τουρκία-«Ο Ζελένσκι δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη»
Υποβαθμίζει τις συνομιλίες στην Τουρκία ο Τραμπ-«Δεν θα συμβεί τίποτα μέχρι να συναντηθώ με τον Πούτιν»
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στο Ικόνιο της Τουρκίας-Έγινε αισθητός μέχρι την Άγκυρα
Θρίλερ με τις συνομιλίες για το Ουκρανικό-Από τον «Πρόεδρο κλόουν» στην αντιπροσωπεία «παρωδία»
Το Κίεβο θα αποφασίσει τα βήματα του μετά τη συνάντηση με Ερντογάν
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν