Στη Σιγκαπούρη ο Υπ. Ενέργειας για διεθνή έκθεση και επαφές για θέματα ενέργειας

Για τη Σιγκαπούρη αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση με θέμα το φυσικό αέριο και θα έχει επαφές για θέματα ενέργειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, την Τετάρτη, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Στρατηγικής της διεθνούς έκθεσης ενέργειας Gastech 2023, θα συμμετέχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Ξεκλειδώνοντας το πλήρες δυναμικό του φυσικού αερίου χαμηλών εκπομπών της Ανατολικής Μεσογείου» (Unlocking the full potential of East Mediterranean low-carbon gas).

Κατά την επίσκεψή του στη Σιγκαπούρη, ο κ. Παπαναστασίου θα συναντηθεί, επίσης, κατ’ ιδίαν με τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου, Tarek El Molla, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του East Mediterranean Gas Forum, Osama Mobarez.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις και με ανώτερα στελέχη εταιρειών ενέργειας που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και, συγκεκριμένα, της αμερικανικής Chevron και της ολλανδικής Vitol.

Ο Υπουργός Ενέργειας θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί του Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου.

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για τα ΤΑΕΠ Λάρνακας και Αμμοχώστου-«Η Αγία Νάπα βγάζει περισσότερους τραυματίες από ένα πόλεμο»
Έκκληση για αναθεώρηση επιλογής για ίδρυση Πράσινης Τεχνικής Σχολής στο Δάλι από ΕΟΑ Λάρνακας
Άστραψε και βρόντηξε κατά Τυχικού ο Αρχιεπίσκοπος-«Σκοπός σας να εκθέσετε εμένα και την Ιερά Σύνοδο»
Παραμένει υποστελεχωμένο το γραφείο της Μιχαηλίδου-Αδυνατεί να ανταποκριθεί έγκαιρα σε παράπονα
Άνω των 115.000 απαντήσεις σε ερωτήματα πολιτών από Ψηφιακό Βοηθό το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας
Εξυπηρέτηση 400 ασθενών από ιατρείο ταχείας διακίνησης ΓΝ Πάφου-Εντός Ιουλίου στις άλλες επαρχίες
Ογδοντάχρονος στα κατεχόμενα φέρεται να μαχαίρωσε τον σύντροφό της πρώην του
Στη Βουλή το φθινόπωρο το νομοσχέδιο για προβλήματα σε διορισμούς στο Δημόσιο
Δαπάνες χωρίς προϋπολογισμό από ΕΟΑ-Επίκληση επιστολής ΥΠΕΣ για δίκαιο ανάγκης
Ζητά αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Αποκατάστασης η ΟΣΑΚ