Η ενίσχυση διμερών σχέσεων στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη-Νετανιάχου

Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων σε μια σειρά από τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου, στο περιθώριο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την ενίσχυση και εμβάθυνση των ήδη εξαιρετικών διμερών σχέσεων σε μια σειρά από τομείς, συμπεριλαμβανομένης της άμυνας, της οικονομίας, του τουρισμού και του αγροδιατροφικού τομέα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεργασία των δύο χωρών στην πολιτική προστασία και στην ενέργεια», αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε τον κομβικό ρόλο της Ελλάδας στον ενεργειακό διάδρομο Ανατολικής Μεσογείου – Ευρώπης, τόσο μέσω των υποδομών που αναπτύσσει, όσο και μέσω της διασύνδεσης με τα Δυτικά Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

Δειτε Επισης

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ερντογάν με αφορμή τα γενέθλια του Τούρκου Προέδρου
Μητσοτάκης για τις συγκεντρώσεις για Τέμπη-«Κάποιοι βλέπουν νέα ευκαιρία εθνικού διχασμού
ΒΙΝΤΕΟ: Τρισάγιο για τα θύματα των Τεμπών στο σημείο της τραγωδίας
Διασώστες περιγράφουν τα πρώτα λεπτά στα Τέμπη-«Μας έφερε γλυκά κι έφυγε να κηδέψει την κόρη της»
Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών ζητούν αναβολή ανακοίνωσης του πορίσματός για τη γνησιότητα των βίντεο
Σε νέα φάση οι έρευνες για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου–Στις Αρχές ο ιατρικός του φάκελος
ΒΙΝΤΕΟ: Έριξαν γκαζάκια σε πολυκατοικία στη Βάρκιζα-Εκεί έχει εξοχικό ευρωβουλευτής της ΝΔ
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη με θύμα 39χρονο Τούρκο
Μυστήριο γύρω από τα κίνητρα της μαφιόζικης δολοφονίας με θύμα Τούρκο στη Θεσσαλονίκη
Τέρμα στη παραφιλολογία βάζει ο δικηγόρος της οικογένειας Καλογήρου-Ο Βασίλης έπαιρνε την αγωγή πέντε χρόνια