Μαθητής πέθανε επειδή εξαναγκάστηκε να τρέχει στο σχολείο μέσα στη ζέστη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 12χρονος μαθητής στην Καλιφόρνια, ο οποίος, όπως καταγγέλλει η οικογένειά του, πέθανε επειδή εξαναγκάστηκε να τρέχει κατά τη διάρκεια της γυμναστικής ενώ έκανε αφόρητη ζέστη και δεν ήταν κατάλληλα ντυμένος.

«Παρακαλούσε για νερό» λέει η θεία του μικρού μαθητή και συγκλονίζει.

Ο Yahshua Robinson, όπως ανέφεραν συμμαθητές του στη θεία του, είχε παραπονεθεί ότι δεν αισθανόταν καλά, πριν καταρρεύσει. «Άπλωνε το χέρι του στον δάσκαλό του και ζητούσε λίγο νερό» είπε χαρακτηριστικά η θεία του, Amarna Plummer, αναφέρει η New York Post.

Η θερμοκρασία στην περιοχή όπου βρίσκεται το σχολείο του μαθητή έφτασε τους 36 βαθμούς Κελσίου και το παιδί είπε στον δάσκαλο και τους συμμαθητές του ότι «δεν μπορούσε να αναπνεύσει» λέει η θεία του.

Οι διασώστες μετέφεραν τον Yahshua σε ένα ιατρικό κέντρο, περίπου 16 χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ζητά απαντήσεις η οικογένειά του

Συντετριμμένη η οικογένεια του 12χρονου ζητά απαντήσεις για τον άδικο θάνατο του παιδιού τους.

«Για ποιο λόγω να τρέχει ένα παιδί σε τέτοιες θερμοκρασίες και ενώ δεν φορούσε κατάλληλα ρούχα;» διερωτάται η θεία του.

Τραγική σύμπτωση ότι η μητέρα του Yahshua είναι καθηγήτρια γυμναστικής και είχε προειδοποιήσει για την έντονη ζέστη εκείνη την ημέρα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο μαθητής πέθανε υπό συνθήκες που διερευνώνται. «Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του μαθητή» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Αρχές.

Πηγή: In

Δειτε Επισης

Η Ινδία κλείνει τα σύνορα με το Πακιστάν και απελαύνει διπλωμάτες μετά την φονική επίθεση στο Κασμίρ
ΒΙΝΤΕΟ: Η Χαμάς έβαλε όμηρο να «γιορτάσει» τα γενέθλιά του-«Κάντε συμφωνία, αλλιώς θα γυρίσουμε σε φέρετρο»
Ισχυρισμοί Τραμπ ότι είναι κοντά σε συμφωνία με Ουκρανία για το τέλος του πολέμου-Τι απαντά το Κίεβο
Τεράστιες πυρκαγιές έξω από την Ιερουσαλήμ-«Ίσως χρειαστούμε ενισχύσεις από την Ελλάδα»
Από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ έως την Ασία και την Αφρική-Οι 12 πιθανοί υποψήφιοι για τον παπικό θρόνο
Wall Street Journal: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει μείωση 50-65% στους δασμούς στην Κίνα
ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 150 τραυματίες στον σεισμό της Κωνσταντινούπολης λόγω πανικού-Πήδηξαν από ύψος
Δίχρονος στην Αριζόνα βγήκε από το σπίτι και χάθηκε στην έρημο-Πώς τον βρήκαν μετά από 16 ώρες
«Άμεση και άνευ όρων» εκεχειρία ζητάει το Κίεβο-Ναι στη διαπραγμάτευση, όχι στην παράδοση
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά σε αυτοκίνητο και έκρηξη σε εμπορικό κέντρο στη Μόσχα