Σκότωσε την έγκυο σύντροφό του για να μην τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία

Ένας άνδρας από την Αλαμπάμα περίμενε την έγκυο πρώην φίλη του να επιστρέψει σε ένα καταφύγιο και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου επειδή πίστευε ότι θα τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία γεγονός που θα τον έστελνε πίσω στη φυλακή.

Ο σερίφης της κομητείας Ράσελ, Χιθ Τέιλορ, σε συνέντευξη Τύπουε ανέφερε ότι πτώμα βρέθηκε σε πυροσβεστικό σταθμό, ο οποίος λειτουργεί και ως καταφύγιο για θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Το θύμα, η 37χρονη Treasure Hennessy και έφερε αρκετές μαχαιριές.

Ο σύντροφός της, ο Bradley Wayne Stokes, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία τόσο της Hennessy όσο και του αγέννητου παιδιού. Η Hennessy ήταν 8 εβδομάδων έγκυος στο παιδί του Stokes, σύμφωνα οι αστυνομικοί.

Ο 39χρονος δράστης αποφυλακίστηκε στις 2 Ιουνίου, αφού είχε εκτίσει 14 χρόνια από την 16ετή ποινή του για κατηγορίες για όπλα και ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της φίλης του Κρίσταλ Μπέιλι το 2008.

Λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του, αυτός και η Hennessy άρχισαν να βγαίνουν. Η Hennessy είχε καταθέσει τουλάχιστον δύο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του Stokes ενώ έβγαιναν.

Η άτυχη γυναίκα μετακόμισε από το σπίτι του Stokes στα τέλη του περασμένου μήνα και βρήκε στέγη σε καταφύγιο ενδοοικογενειακής βίας. Ο Stokes έμαθε πού έμενε την Παρασκευή και πήγε εκεί για να την περιμένει

«Πιστεύω ότι τα στοιχεία θα δείξουν ότι ο Stokes την περίμενε», λέει η αστυνομία.

Αφού τη σκότωσε, ο κατηγορούμενος μετέφερε το όχημά της πίσω από έναν αχυρώνα για να το κρύψει πριν φύγει με το αυτοκίνητό του.

«Πιστεύω ότι τα στοιχεία σε αυτή την υπόθεση θα δείξουν ότι το κίνητρο του Stokes για το έγκλημα αυτό ήταν ότι είχε καταλάβει πως η Hennessy επρόκειτο να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, γεγονός που θα παραβίαζε την αναστολή του και θα τον έστελνε πίσω στη φυλακή για το υπόλοιπο της ποινής του» δήλωσε ο Τέιλορ

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν ένα μαχαίρι που πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία. Ο Stokes θα εκδοθεί στην κομητεία Ράσελ τις επόμενες ημέρες. Εάν καταδικαστεί, θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες αποκάλυψης από την καταστροφική πυρκαγιά στην Τουρκία-Στάχτη έγιναν ολόκληρες περιοχές
Πάνω από 900 νεκροί στο Ιράν στον πόλεμο των 12 ημερών με το Ισραήλ
Πρόταση νόμου για δημιουργία νέου ενιαίου επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου για αξιωματούχους
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στα Λατσιά ο 16χρονος Κύπρος (pic)
CIA: Η αμερικανική επίθεση στο Ισφαχάν «καθυστέρησε για χρόνια» το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στα Κούκλια-Επιστρατεύτηκαν δύο πτητικά μέσα
Το Ισραήλ εντείνει βομβαρδισμούς στη Γάζα εν μέσω νέας προσπάθειας για εκεχειρία
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Το ξέπλυμα μέσω βαρυποινίτη, η απόδραση Κομμωτή, το τρίωρο podcast ισοβίτη και η... υποκρισία