BINTEO: Διακινητές περνούν παράτυπους μετανάστες μέσα από καμένες εκτάσεις στον Έβρο

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος της φωτιάς στον Έβρο να έχει οριοθετηθεί, αλλά οι διακινητές συνεχίζουν την δράση τους με τους παράτυπους μετανάστες.

Οι διακινητές με θράσος διαφημίζουν τις πράξεις τους στον Έβρο στα social media, με βίντεο που δείχνουν μεγάλες ομάδες παράτυπων μεταναστών να περνούν ακόμα και μέσα από τα καμένα.

Σε βίντεο που παρουσίασε το Open διακρίνονται διακινητές να περνούν μετανάστες σε ελληνικό έδαφος, την ώρα που ακόμα οι κορμοί δέντρων βγάζουν καπνούς. Οι παράτυποι μετανάστες ανεβάζουν και αναλυτικούς χάρτες των σημείων από τα οποία κινούνται παράνομα.

Μπορεί στην περιοχή του Έβρου η κατάσταση να είναι δύσκολη, αλλά ακόμη και τώρα βρίσκουν τρόπο να περάσουν παράτυπους μετανάστες στην Ελλάδα.

Οι νέες συνθήκες δεν τους σταματούν συνεχίζοντας να περνούν παράτυπους μετανάστες  από νησίδες του Έβρου ή από τα σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ακόμα και μετά τις φωτιές στον Έβρο, οι διακινητές θα βρουν τρόπο να συνεχίζουν να περνούν μεγάλες ομάδες παράνομων μεταναστών από τις νησίδες του Έβρου όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν είτε να περνούν μικρότερες ομάδες από τα σύνορα.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Ανησυχία για τα 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ζημιές στη Μονή Σίμωνος Πέτρας
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ταρακουνήθηκε η Βόρεια Ελλάδα
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες για τα γλυπτά του Παρθενώνα-Τα σενάρια περί επικείμενης συμφωνίας
Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων
Νέο θρίλερ με τη δολοφονία του Γιώργου Καριώτη στη Ρόδο-Συνελήφθη 41χρονος μετά από τρια χρόνια
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Πλήγηκαν πέντε βασικά κέντρα του οργανισμού της 62χρονης που έλαβε λάθος αίμα-Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον
Ένοχος για το διπλό φονικό στα Ανώγεια ο Μανώλης Καλομοίρης-Ο πατέρας του το ένα θύμα
Στην Άγκυρα την ερχόμενη εβδομάδα οι συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας για πολιτικό διάλογο και θετική ατζέντα