Αύριο η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μέτσολα-Θα παρακολουθήσουν μαζί τη στρατιωτική παρέλαση

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Ρομπέρτα Μέτσολα θα πραγματοποιήσει αύριο, 1η Οκτωβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ μαζί θα παρακολουθήσουν στη συνέχεια τη στρατιωτική παρέλαση που θα διεξαχθεί με την ευκαιρία της εθνικής επετείου.

Πρόκειται για την πρώτη φορά  που επικεφαλής ευρωπαϊκού Θεσμού θα συμμετάσχει στους εορτασμούς για την επέτειο της ίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος Μέτσολα θα βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο, το πρωί της Κυριακής, 1ης Οκτωβρίου, όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση τους και στη συνέχεια οι δύο Πρόεδροι θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες συνομιλίες με τις αντιπροσωπείες τους.

Αργότερα θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης, την οποία θα παρακολουθήσει και η Πρόεδρος Μέτσολα

Κατά την εδώ παραμονή της, η κα Μέτσολα θα έχει, επίσης συνάντηση, με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου, ενώ θα επισκεφθεί το Σπίτι της ΕΕ (EU House).

Δειτε Επισης

Συνελήφθη βαρυποινίτης και άλλοι τέσσερις για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις-Καταζητείται άλλος ένας
Συγκλονιστικό βίντεο-Η στιγμή που πυροσβέστης ανεβαίνει σε σκεπή φλεγόμενου σπιτιού στην Παλαιά Φώκαια
Η τοποθέτηση Μητσοτάκη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ-«Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο της δικογραφίας»
Σε ταραγμένα νερά η Κυβέρνηση στην Ελλάδα-Έβαλε φωτιά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, έντονες πιέσεις δέχεται η ΝΔ
Εκτελέστηκε στην Ιαπωνία ο «δολοφόνος του Τwitter» που σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα-Πώς έβρισκε τα θύματά του
Η ΕΕ έτοιμη για εμπορική συμφωνία με ΗΠΑ διαμηνύουν Ευρωπαίοι ηγέτες
Καμένα σπίτια άφησε πίσω της η φωτιά στην Παλαιά Φώκαια-Εικόνες καταστροφής
To Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναλαμβάνει την υποστήριξή του στην Ουκρανία και ετοιμάζει νέες κυρώσεις για τη Ρωσία
Στους 65 ανήλθαν οι νεκροί στη Γάζα-Καταγγέλλει γενοκτονία η Ισπανία
Ισραηλινά ΜΜΕ: Παρασκηνιακή συμφωνία Τραμπ με Νετανιάχου για λήξη του πολέμου στη Γάζα -