Ο Μπέος απαντά στον βίντεο με τον ξυλοδαρμό πολίτη-«Αυτά συμβαίνουν όταν έχει να κοιμηθείς ένα μήνα»

Λήξαν φαίνεται πως θεωρεί ο Αχιλλέας Μπέος το συμβάν με τον πλημμυροπαθή πολίτη στην περιοχή Άλλη Μεριά καθώς τον δέχθηκε στο γραφείο του με τον πολίτη να του... απολογείται.

Βίντεο που ήρθε νωρίτερα στη δημοσιότητα έδειχνε τον δήμαρχο Βόλου να έχει έντονους διαλόγους με πλημμυριοπαθείς πολίτες οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel. Τα πνεύματα μετά από ένα σημείο οξύνθηκαν στο μέγιστα με έναν πολίτη να βρίζει τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο και «το χέρι που τον ψήφισε» όπως λέει. Τότε ο δήμαρχος Βόλουεκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα» φώναζε ο πολίτης. Κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε αρχικά με μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει «Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).

Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Ενώ, λίγο αργότερα ανάρτησε και βίντεο που βρίσκεται στο γραφείο του με τον πολίτη με τον οποίο υπήρξε η ένταση και όπως λέει ο Αχιλλέας Μπέος του ζήτησε συγγνώμη, αλλά « δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά έξω από τη Ναύπακτο–Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις, επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι
Ουκρανικό F-16 συνετρίβη την ώρα που αναχαίτιζε ρωσικούς πυραύλους-Νεκρός ο πιλότος
Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Κρήτη
Υπ.Γεωργίας: Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα προτεραιότητα για Κυβέρνηση
Κυρώσεις της Ουάσινγκτον για τη φερόμενη χρήση χημικών όπλων στον εμφύλιο στρατού-παραστρατιωτικών
ΓΔ ΔΟΑΕ: «Το Ιράν θα μπορούσε να ξαναρχίσει να εμπλουτίζει ουράνιο εντός μηνών»
Εθελόντρια πυροσβέστης παρασύρθηκε από όχημα την ώρα κατάσβεσης φωτιάς στην Ελλάδα
Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για συμφωνία της ΕΕ με τον Τραμπ για τους δασμούς
Πήγε παραλία στην Αγία Νάπα έχοντας μαζί του κοσμήματα αξίας και έπεσε θύμα κλοπής
Χάος στα αεροδρόμια της βόρειας Ιταλίας-Επηρεάστηκαν πάνω από 300 πτήσεις