Θανατηφόρο με θύμα 29χρονο που κτυπήθηκε από όχημα-Μαρτυρία ότι έτρεξε στον δρόμο μετά από καυγά

Ακόμη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σάββατου στη Λεμεσό, όπου βρήκε τραγικό θάνατο 29χρονος από τη Σερβία, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε επίσης 29χρονος.

Συγκεκριμένα, ο πεζός φαίνεται ότι εισήλθε στον δρόμο, πριν τη διάβαση που υπάρχει λίγα μέτρα από το σημείο, ενώ σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού Μάριο Χαραλάμπους, «φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι ήταν πριν τη διάβαση πεζών. Όπως έχω πει, οι συνθήκες της παρουσίας του στο δρόμο διερευνώνται».

Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 29χρονος βρισκόταν σε μπυραρία και φαίνεται να προηγήθηκε διαπληκτισμός, ανάμεσα σε αυτό και άλλο ένα πρόσωπο, με τον 29χρονο να φεύγει από την μπυραρία και να εισέρχεται στον δρόμο.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαραλάμπους, ο 29χρονος οδηγούσε το ιδιωτικό του αυτοκίνητο στην Οδό Γεωργίου Α' με ανατολική κατεύθυνση. «Σε κάποιο σημείο του δρόμου μεταξύ των συμβόλων, Περβόλας και Αριάδνη, χτύπησε και παρέσυρε τον 29χρονο Σέρβο πεζό, για αρκετά μέτρα».

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον 29χρονο στο Νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Όσον αφορά τον 29χρονο οδηγό, αυτός μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο και αφού εξετάστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι δεν βρήκαν κάποιο συγγενή του άτυχου άνδρα, με τις Αρχές να κάνουν αίτημα προς την Πρεσβεία της Σερβίας για τον εντοπισμό μέλους της οικογένειας.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Δειτε Επισης

Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Πυρκαγιές σε ισόγειο οικίας και διαμέρισμα στη Λάρνακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική
Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές από οχήματα στη Λάρνακα