Πρόσκληση στην Εκδήλωση: “Empowering Youth through Escape Room Learning"

Ελάτε μαζι μας στο μεγάλο φινάλε του Έργου CodER στην Κύπρο, το οποίο διοργανώνεται από τον Citizens in Power (C.I.P.). Είτε είστε γνώστης και λάτρης της τεχνολογίας είτε απλά έχετε περιέργεια για το θέμα αυτό, τότε αυτή η εκδήλωση θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αφού θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το συναρπαστικό κόσμο των πραγματικών ή εικονικών δωματίων απόδρασης.

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023 |18:30-21:00|

CIP Impact Hub, (Αμμοχώστου 53, 1016, δίπλα από Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή [Σύνδεσμος χάρτη])

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: https://forms.office.com/e/cGyPcidibv

Ελάτε με την παρέα σας για μια μέρα γεμάτη διασκέδαση, παιχνίδια και απίστευτα δώρα! Είναι μια εκδήλωση που δεν θέλετε να χάσετε! Μη διστάσετε να κοινοποιήσετε την εκδήλωσή μας εδώ, καθώς ο στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Το ευρωπαϊκό έργο Erasmus+ «CodER: Διδασκαλία του προγραμματισμού και των μικροελεγκτών στους νέους μέσω εικονικών δωματίων απόδρασης» σκοπεύει να κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος του: να αναπτύξει εκπαιδευτικά δωμάτια απόδρασης που ενσωματώνουν προκλήσεις σε θέματα προγραμματισμού ως μια καινοτόμος μέθοδος αύξησης των κινήτρων των νέων για να μάθουν προγραμματισμό.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να σας δούμε να απολεμβάνετε τα παιχνίδια προγραμματισμού μας! Ευπρόσδεκτοι στα εργαστήριά μας είναι τα άτομα που εργάζονται στον τομέα της νεολαίας, οι εκπαιδευτές, οι σύμβουλοι επιχειρηματικότητας και οι νέοι (18-35 ετών).

❖ Για οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις και πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: myria@citizensinpower.org ή μέσω τηλεφώνου στο +357 96 250 200

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus