Πρόσκληση στην Εκδήλωση: “Empowering Youth through Escape Room Learning"

Ελάτε μαζι μας στο μεγάλο φινάλε του Έργου CodER στην Κύπρο, το οποίο διοργανώνεται από τον Citizens in Power (C.I.P.). Είτε είστε γνώστης και λάτρης της τεχνολογίας είτε απλά έχετε περιέργεια για το θέμα αυτό, τότε αυτή η εκδήλωση θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αφού θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το συναρπαστικό κόσμο των πραγματικών ή εικονικών δωματίων απόδρασης.

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023 |18:30-21:00|

CIP Impact Hub, (Αμμοχώστου 53, 1016, δίπλα από Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή [Σύνδεσμος χάρτη])

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: https://forms.office.com/e/cGyPcidibv

Ελάτε με την παρέα σας για μια μέρα γεμάτη διασκέδαση, παιχνίδια και απίστευτα δώρα! Είναι μια εκδήλωση που δεν θέλετε να χάσετε! Μη διστάσετε να κοινοποιήσετε την εκδήλωσή μας εδώ, καθώς ο στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Το ευρωπαϊκό έργο Erasmus+ «CodER: Διδασκαλία του προγραμματισμού και των μικροελεγκτών στους νέους μέσω εικονικών δωματίων απόδρασης» σκοπεύει να κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος του: να αναπτύξει εκπαιδευτικά δωμάτια απόδρασης που ενσωματώνουν προκλήσεις σε θέματα προγραμματισμού ως μια καινοτόμος μέθοδος αύξησης των κινήτρων των νέων για να μάθουν προγραμματισμό.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να σας δούμε να απολεμβάνετε τα παιχνίδια προγραμματισμού μας! Ευπρόσδεκτοι στα εργαστήριά μας είναι τα άτομα που εργάζονται στον τομέα της νεολαίας, οι εκπαιδευτές, οι σύμβουλοι επιχειρηματικότητας και οι νέοι (18-35 ετών).

❖ Για οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις και πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: myria@citizensinpower.org ή μέσω τηλεφώνου στο +357 96 250 200

Δειτε Επισης

Φίλιππος Καμέρης στο Inspire 2025: Όταν το όραμα χτίζεται με τα χέρια και την καρδιά
Φίλιππος Πατσαλής: Ο άνθρωπος που έκανε την επιστήμη αποστολή
Ξεκινούν οι Τελικοί του 1ου Corporate Padel Tournament!
Young Lions 2025 Cyprus-Οι 8 νικητές φιλοξενήθηκαν από τον κ. Χριστοδούλου στο Μονακό
CARDET και Δήμος Λευκωσίας Διοργανώνουν την Εκδήλωση: «Σπάμε τη Σιωπή: Τέχνη και Διάλογος για την Ενδοοικογενειακή Βία»
Δες το αλλιώς! Δημιούργησε ένα διαφορετικό καλοκαίρι!
Όταν ο νόμος περνάει από γενιά σε γενιά… και γίνεται Έμπνευση!
Κτίζοντας αναμνήσεις στον καλοκαιρινό μας παράδεισο μαζί με την ΙΚΕΑ
Ο NESCAFÉ® φέρνει κάτι νέο στην κούπα σου!
Έξυπνες λύσεις οργάνωσης για beach days χωρίς δράματα!