28η Σεπτεμβρίου... Τραγική επέτειος για την Ανδριάνα Νικολάου-«Πήγα να ειδοποιήσω την Αστυνομία, με εμπόδισε ο Διοικητής»

Συγκινεί η μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 18 χρόνια και έκτοτε η κ. Ανδριάνα Νικολάου, αναζητεί καθημερινά δικαίωση και να μάθει την αλήθεια.

Για την κ. Ανδριάνα η 28η Σεπτεμβρίου, είναι μια τραγική επέτειος, καθώς σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια ήταν η τελευταία φορά που ο Θανάσης βγήκε από το στρατό για διανυκτέρευση και πήγε στο σπίτι του.

Αυτούσια η ανάρτηση

***ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ !!!

*Σαν απόψε 28.09.2005 ήρθε στο σπίτι το παιδί μου από τον Στρατό για τελευταία φορά! για διανυκτέρευση... Πέρασε από το σουπερμάρκετ κι αγόρασε τα προσωπικά του είδη για να τα πάρει μαζί του στον Στρατό...

*Το πρωί ξύπνησε κανονικά, έστρωσε το κρεβάτι του, προγευμάτισε κορν φλέικς, προγραμμάτισε το βίντεο του για να γράψει κάποια εκπομπή να την δει που θα ξαναρχόταν, πήρε την τσάντα του στρατού που ετοίμασε ο ίδιος, και ξεκίνησε με το αυτοκίνητο του για να πάει στην μονάδα του. Μόνο πέντε λεπτά απόσταση από το σπίτι μας!

*Το μεσημέρι, με ειδοποίησε ο διοικητής του ότι δεν έδωσε αναφορά, και επειδή το τηλέφωνο του ήταν κλειστό, για πρώτη φορά! και σύμφωνα με τα παράπονα που μάς έκαμνε, πανικοβλήθηκα!

*Στην προσπάθεια μου να ειδοποιήσω την Αστυνομία, με εμπόδισε ο Διοικητής να το πράξω και μου είπε: "Μη στεναχωριέσαι και κάπου πήγε με τους φίλους του και θα γυρίσει. Περίμενε μέχρι το βράδυ κι αν δεν γυρίσει τότε να τους ειδοποιήσεις"!

*Δεν άντεξα... Γύρω στις 3:45 ειδοποίησα την αστυνομία και στις 4:10 τον βρήκαν τοποθετημένο ανάσκελα νεκρό κάτω από γέφυρα ύψους 30 μέτρων, χωρίς εξωτερικές κακώσεις, με το στόμα γεμάτο άμμο και μώλωπες δακτύλων στα χέρια του!

*Οι απατεώνες που έφτασαν στην σκηνή προσπάθησαν να καλύψουν το οφθαλμοφανές έγκλημα με πτώση από ύψος, και μέχρι σήμερα η προσπάθεια όλων, 3ων κυβερνήσεων, 3ων Εισαγγελέων σε συνωμοσία με τους λειτουργούς τους έκαναν το παν για 18 ολόκληρα χρόνια να καλύψουν αυτούς που το συγκάλυψαν χωρίς απόδοση ευθυνών ή ποινικών διώξεων!

*Επειδή,,, όπως δήλωσαν,,,,, ή κατηγορηθούν, ή αθωωθούν, θα υποστούν ψυχική πίεση και τεράστια έξοδα!!! Χριστός και Κύριος!

*Και ο Θανάσης δεν πέρασε ψυχική οδύνη στα βρώμικα χέρια των αδίστακτων δολοφόνων ώσπου να βγάλουν την ψυχή του; Και εγώ δεν πέρασα ψυχική οδύνη όταν αντίκρυσα το παιδί μου νεκρό; Και δεν έπαθα ψυχική οδύνη όταν μου είπαν ότι έπεσε από μόνος του από την γέφυρα, ενώ φαινόταν τοποθετημένος στην σκηνή; Και δεν δαπάνησα μια περιουσία, εξ αιτίας τους, για να φτάσω μέχρι εδώ;;;

***Σίγουρα, κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον τόπο!!!

Δειτε Επισης

Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ζητά έκτιση ποινής στις Βάσεις ο Κότας για το φόνο Κωνσταντίνιδη-Δεν θέλει να πάει Κεντρικές, την Τρίτη η απόφαση
Πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή οικίας στο Τσέρι-Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα
Καταγγελία από επιτηρητή του ΓΣΠ ότι δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο πρόσωπο
Τον ανέκοψαν για έλεγχο, παρουσιάστηκε σαν... άλλος και κυκλοφορούσε με διαρρηκτικά εργαλεία
Συνελήφθη 38χρονος που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και όπλα paintball