Ανακοινώθηκε και επίσημα από το Προεδρικό ο διορισμός του Γιάννη Αντώνιου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης διόρισε τον Γιάννη Αντωνίου στη θέση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Το βιογραφικό σημείωμα και η φωτογραφία του κ. Αντωνίου επισυνάπτονται.

YiannisAntwniou

Βιογραφικό

O Γιάννης Αντωνίου γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1969. Είναι απόφοιτος του Λανιτείου Λυκείου Β Λεμεσού. Mετά τη στρατιωτική του θητεία φοίτησε στην Ακαδημία Πολιτικών Επιστημών στη Σόφια. Συνέχισε τις σπουδές του σε σχολή δημοσιογραφίας στη Λευκωσία, ενώ παράλληλα απασχολείτο ως δόκιμος δημοσιογράφος στην εφημερίδα Χαραυγή. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ρεπόρτερ και επιμελητής ύλης στον Φιλελεύθερο, μέχρι το 2008 όταν ανέλαβε καθήκοντα αρχισυντάκτη στην εφημερίδα Καθημερινή Κύπρου.

Για σύντομο χρονικό διάστημα ήταν εκ των αρχισυντακτών του τηλεοπτικού σταθμού Mega και επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας της IMH που δημιούργησε την ενημερωτική πύλη Reporter. Από το 2016 διευθύνει την εταιρεία Άλφα Δημιουργική, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και των εκδόσεων. Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος συνεργάτης και αρθρογράφος στον Φιλελεύθερο, ενώ είχε συνεργασία και με την MC Digital Media. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2023 υπηρέτησε ως μέλος του ΔΣ του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων. Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Κύπρου. Eίναι νυμφευμένος και έχει ένα παιδί.

Δειτε Επισης

«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Ν. Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας του δημοκρατικού μας οικοδομήματος τα ΜΜΕ
Πρόεδρος: Eνισχύονται δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια
A. Δημητρίου: Η ευρωπαϊκή πολιτιστική ταυτότητα αποτελεί βασικό συστατικό του οικοδομήματος της ΕΕ
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Κοινό ανακοινωθέν για την επιστροφή μεταναστών-«Σε συνεννόηση με τη Συρία στο πλαίσιο Συμφωνίας»
Στις 21 Μαΐου συνεδριάζει ξανά η Τεχνική Επιτροπή για τη νεολαία
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο ο Παπαδούρης-«Στην εποικοδομητική αντιπολίτευση οι Οικολόγοι»
Επιβεβαιώνει επιστροφή μεταναστών στη Συρία η Κυβέρνηση-Μεγαλύτερο πρόβλημα οι αφίξεις από Λίβανο
Εκ πρώτης όλοι θετικοί για Αναστασίου στην ΕΔΕΚ-Περιμένουν κείμενο για να το υπογράψουν