Ολονύχτιες εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Ολονύχτιες εργασίες σε τμήματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, θα διεξάγονται απόψε Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης 27/09/2023, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, Πέμπτης, 28/09/2023. Θα διεξάγονται για σκοπούς συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Πέρα Χωριού Νήσου μέχρι την αερογέφυρα της Αγίας Βαρβάρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200 μέτρων περίπου, η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας διεξάγονται και από τις 18 Σεπτεμβρίου, 2023, από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, για αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών και στηθαίων ασφαλείας του δρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 1000 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

«Η διαφθορά υπονομεύει τις βάσεις της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου»
Οκτώ μήνες μετά υπέκυψε στα τραύματά του οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο
Τσάκωσαν 15χρονο να οδηγεί κλοπιμαίο όχημα-Πήγε να κτυπήσει τους αστυνομικούς και προκάλεσε τροχαίο
Στα χέρια της Αστυνομίας ο 39χρονος που καταζητείτο για κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλέτων
Πιάστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία έξι πρόσωπα-Ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος υποστατικού
Μεγάλη ποσότητα από τσακίλι διασκορπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο
Στις φλόγες τα ξημερώματα όχημα 60χρονης στον Στρόβολο
Η χρονοτριβή στην υπόθεση Θανάση, οι χαμένες ευκαιρίες και τα ερωτήματα
Συσσώρευση νερού σε περιοχές στη Λευκωσία-Βίντεο και φωτογραφίες
Αυστηρή απόφαση με ξεκάθαρα μηνύματα στην υπόθεση Θανάση και υποδείξεις στις... υποδείξεις της Εισαγγελίας