Ολονύχτιες εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Ολονύχτιες εργασίες σε τμήματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, θα διεξάγονται απόψε Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης 27/09/2023, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, Πέμπτης, 28/09/2023. Θα διεξάγονται για σκοπούς συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Πέρα Χωριού Νήσου μέχρι την αερογέφυρα της Αγίας Βαρβάρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200 μέτρων περίπου, η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας διεξάγονται και από τις 18 Σεπτεμβρίου, 2023, από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, για αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών και στηθαίων ασφαλείας του δρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 1000 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Εξέλιξη στην υπόθεση Λαρένα για στημένους αγώνες-Έκλεισε με απόφαση Εισαγγελέα, σύμφωνα με την Αστυνομία
Αίτημα για παραμερισμό του διατάγματος αναστολής των εργασιών στο λιμάνι Πεντακώμου κατέθεσε η Εισαγγελία
Το θεσμικό πινγκ πονγκ πάνω από τις φουκούδες και η αδυναμία αντιμετώπισης της αλήθειας
Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας