Ολονύχτιες εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Ολονύχτιες εργασίες σε τμήματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, θα διεξάγονται απόψε Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης 27/09/2023, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, Πέμπτης, 28/09/2023. Θα διεξάγονται για σκοπούς συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Πέρα Χωριού Νήσου μέχρι την αερογέφυρα της Αγίας Βαρβάρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200 μέτρων περίπου, η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας διεξάγονται και από τις 18 Σεπτεμβρίου, 2023, από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, για αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών και στηθαίων ασφαλείας του δρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 1000 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

Χωρίς αναφορά στο Κυπριακό η ανακοίνωση τουρκικής προεδρίας για επικοινωνία Ερντογάν-Κόστα
Επιστολή δικηγόρων Π. Σταυριανού σε ΠτΔ και Υπουργικό- Καταγγέλλει «παραβίαση των δικαιωμάτων του»
Οι πρόνοιες της πρώτης Εθνικής Στρατηγικής για Ενεργό Γήρανση
Η ομολογία του 56χρονου που σκότωσε τη μητέρα του-«Την κτύπησε πολλές φορές, ήθελα να την λυτρώσω από το κακό»
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκίνηση στο σχολείο του Κυπριανού που σκοτώθηκε στα Τέμπη-Μαθητές τραγούδησαν «για που το έβαλες καρδιά μου»
LIVE: Πάνδημη η συμμετοχή στα συλλαλητήρια για τα Τέμπη-Μαζικός ξεσηκωμός των πολιτών (vid&pics)
Τα εγκληματικά λάθη που οδήγησαν στο δυστύχημα των Τεμπών, το μπάζωμα και η πυρόσφαιρα
Επίθεση σε βάρος ντελιβερά στη Λάρνακα-Του απέσπασαν κινητό τηλέφωνο και μοτοσικλέτα
Στη φυλακή πλοίαρχος και ύπαρχος του Blue Horizon για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη
Δηλώθηκε ως ελλείπον στην Κύπρο όταν ήταν 15 ετών και βρέθηκε στα 27 του σε χώρα του εξωτερικού