ΒΙΝΤΕΟ: Το εστιατόριο του μέλλοντος βρίσκεται στο Τόκιο-Οι σερβιτόροι είναι ρομπότ

Τα ίδια τα ρομπότ είναι εξοπλισμένα με τη δυνατότητα να συνομιλούν με τους πελάτες. Μπορούν να μιλούν και να αλληλεπιδρούν, χάρη στις κάμερες, τα μικρόφωνα και τα ηχεία που είναι εγκατεστημένα.

Η εστίαση στο Τόκιο βρίσκεται ήδη πολλά χρόνια μπροστά, όπου ένα μοναδικό ρομποτικό προσωπικό σερβίρει φαγητό και ποτό. Η δημιουργός ταξιδιωτικού περιεχομένου Maz Green, γνωστή για την παρουσία της στο Instagram και το TikTok με το «Where To Find Me», επισκέφθηκε πρόσφατα αυτό το εξαιρετικό καφέ, προσφέροντας μια ματιά σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία και η φιλοξενία συγκλίνουν.

Η ιδέα είναι τόσο συναρπαστική όσο και πρωτοποριακή. Στο Dawn Avatar Robot Café, το προσωπικό αποτελείται από ρομπότ, το καθένα από τα οποία ελέγχεται εξ αποστάσεως από άτομα, επιτρέποντάς τους να παραμείνουν συνδεδεμένα με την κοινωνία και να συμμετέχουν στο εργατικό δυναμικό.

Στο εσωτερικό του, ανακάλυψε μια ομάδα 70 μελών του προσωπικού που εργάζονται ως χειριστές ρομπότ. Η καφετέρια διαθέτει περίπου 10 ρομποτικούς σερβιτόρους , ένα ρομπότ-μπαρίστα, ένα ρομπότ-μπάρμαν και πολλά ρομπότ-μινιατούρες διάσπαρτα σε όλο το χώρο. Ωστόσο, τα ανθρώπινα μέλη του προσωπικού ήταν παρόντα για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, να βοηθούν τους πελάτες με τις παραγγελίες τους και να προετοιμάζουν τα ποτά και τα γεύματα.

Τα ίδια τα ρομπότ είναι εξοπλισμένα με τη δυνατότητα να συνομιλούν με τους πελάτες. Μπορούν να μιλούν και να αλληλεπιδρούν, χάρη στις κάμερες, τα μικρόφωνα και τα ηχεία που είναι εγκατεστημένα. Τα ρομπότ μπορούν επίσης να εκτελούν απλές κινήσεις, όπως να γνέφουν το κεφάλι τους ή να σηκώνουν τα χέρια τους, χρησιμοποιώντας τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών.

Δειτε Επισης

Μακάβριο λάθος από νοσοκομείο στην Ουαλία-Οικογένεια αποτέφρωσε άγνωστο
BINTEO: Σάλος με σεκιούριτι που σφουγγάρισε ρίχνοντας νερό σε σημείο που καθόταν άστεγος
Ανακαλύφθηκε στη Σιβηρία το αρχαιότερο φρούριο του κόσμου-Χτίστηκε πριν από 8.000 χρόνια
Έκανε οικονομία για 20 χρόνια για να παντρευτεί και τελικά παντρεύτηκε τον... εαυτό της
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Τέξας εμπόδισε τη διακοπή της πολύ επικίνδυνης κύησης μιας γυναίκας
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα επιχείρησε να κάψει το πατρικό του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Εκτόπισε την Mariah Carey η Brenda Lee-Ποιο είναι το No.1 χριστουγεννιάτικο τραγούδι για φέτος
Ξόδεψε αδιανόητο ποσό για να ψηλώσει 15 εκατοστά
Πόσο θα κόστιζαν σήμερα τα ψώνια του «Κέβιν» από το «Ηοme Αlone»
Πτήση τρόμου για αεροσκάφος της Emirates-«Νομίζαμε ότι ήρθε το τέλος»