Διένυσε 620 χιλιόμετρα με το ποδήλατο του ο Αλέξανδρος Αγρότης-«Θα σπάσουμε το ρεκόρ των εισφορών»

Ο επαγγελματίας ποδηλάτης Αλέξανδρος Αγρότης, κάλυψε 620 χιλιόμετρα σε 22 ώρες με το ποδήλατό του, σε θερμοκρασία 39 βαθμών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση σε θέματα καρκίνου και τη συλλογή χρημάτων για ενίσχυση του Ογκολογικού Κέντρου.

Σε δηλώσεις του στον REPORTER ο 25χρονος ποδηλάτης ανέφερε ότι, όπως φαίνεται θα ξεπεραστεί ο αριθμός του ποσού που μαζεύτηκε πέρυσι, που ανερχόταν στις €3.307,42.

Όπως είπε, «η διαδρομή ήταν πολύ δύσκολη φέτος κυρίως λόγο του καιρού. Ήταν αφόρητη η ζέστη και με διέλυσε. Λόγω της ζέστης και της υπερκατανάλωσης 30 λίτρων νερού, είχα θέματα με το στομάχι. Ευτυχώς το σώμα μου ανταπεξήλθε και κατάφερα να σπάσω το περσινό μου ρεκόρ».

Ο Αλέξανδρος Αγρότης ξεκίνησε, το απόγευμα του Σαββάτου, με το ποδήλατο του από το λιμανάκι της Αγίας Νάπας, με κατεύθυνση προς Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο και τα ξημερώματα πέρασε στις κατεχόμενες περιοχές, από το οδόφραγμα του Λιμνίτη.

Ο 25χρονος ευχαρίστησε όσους έκαναν εισφορά, τους σπόνσορες του, την οικογένεια αλλά και τους φίλους του. Όπως δήλωσε, «χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τελειώσω. Σπάσαμε το ρεκόρ της προηγούμενης χρονιάς και θα σπάσουμε και το ρεκόρ των εισφορών».

380125558_3220634138234216_6321288974557457362_n

85

0m0W0FbvLUKMaoeialQLxXQgcdMm0PnigN9XumLMG_0-2048x1365

RC8uQ5LI-GTDiCdVllh2nHwYyHTvEyZJxLtOOn3IgUI-1365x2048

v_YNeTFR6vpo-o9r0Wv8f9G6wmbIoQXXHfAdbUinwb8-1365x2048

tpe3EoMtpO_NVgshlsEBVqkqpFsMnvyfyfvYT6AP5Ng-1365x2048

HQcbQahyAP1nyi6rWRjQTeYsSXrZ9d936686AvRArYs-1365x2048

Δειτε Επισης

Όλα έτοιμα για τις Ενιαίες Τελικές Εξετάσεις στις Τεχνικές Σχολές
ΟΛΤΕΚ: Βελτιωμένο το νέο προσχέδιο για Σύστημα Αξιολόγησης αλλά παραμένουν διαφωνίες
Το πρώτο φεστιβάλ καφέ στην Κύπρο-Δίνει βήμα στους Κύπριους παραγωγούς
ΠΙΣ: Συλλογική στρατηγική διαφύλαξης της δημόσιας υγείας ο εμβολιασμός
Σε λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής στοιχείων στρατευσίμων της 2025 ΕΣΣΟ-Μέχρι πότε θα παραμείνει ανοικτή
Πράσινο Υπουργικού για οριζόντια αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων στα σχέδια στέγασης του ΚΟΑΓ
Κατ’ εξαίρεση λειτουργία μικρών σχολείων αποφάσισε το Υπουργικό-«Ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά»
Αυξημένη ροή στα ΤΑΕΠ το Πάσχα λόγω τραυματισμών-«Δεν παρατηρήθηκαν φέτος περιστατικά πολυφαγίας»
Προσεχώς οι μονάδες αφαλάτωσης από τα ΗΑΕ-«Θα καλύψουν το κενό των 15 χιλ. κυβικών μέτρων ημερησίως»
Δεν μας αφήνει σε ησυχία η σκόνη-Ελαφρές βροχές σήμερα και πτώση της θερμοκρασίας