Συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία-Τριανταπεντάχρονος ανέσυρε πιστόλι

Στη σύλληψη 37χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες άλλα τέσσερα πρόσωπα, εκ των οποίων οι τρεις τελούν υπό κράτηση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε τα ξημερώματα της 23ης Σεπτεμβρίου 2023, μετά από πληροφορία, που λήφθηκε στην Αστυνομία, για συμπλοκή εντός νυχτερινού κέντρου στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν, λήφθηκε πληροφορία ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας από τους θαμώνες ανέσυρε πιστόλι.

Από περαιτέρω εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 37, 32, 39 και 41 ετών. Τα εν λόγω πρόσωπα, συνελήφθησαν στις 24 Σεπτεμβρίου, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ακολούθησαν έρευνες στην οικία τους, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Την ίδια μέρα 37χρονος, 39χρονος και 41χρονος, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης. Ο 32χρονος, αφού ανακρίθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε κάτι εναντίον του.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δεύτερου 37χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό