Συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία-Τριανταπεντάχρονος ανέσυρε πιστόλι

Στη σύλληψη 37χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες άλλα τέσσερα πρόσωπα, εκ των οποίων οι τρεις τελούν υπό κράτηση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε τα ξημερώματα της 23ης Σεπτεμβρίου 2023, μετά από πληροφορία, που λήφθηκε στην Αστυνομία, για συμπλοκή εντός νυχτερινού κέντρου στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν, λήφθηκε πληροφορία ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας από τους θαμώνες ανέσυρε πιστόλι.

Από περαιτέρω εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 37, 32, 39 και 41 ετών. Τα εν λόγω πρόσωπα, συνελήφθησαν στις 24 Σεπτεμβρίου, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ακολούθησαν έρευνες στην οικία τους, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Την ίδια μέρα 37χρονος, 39χρονος και 41χρονος, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης. Ο 32χρονος, αφού ανακρίθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε κάτι εναντίον του.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δεύτερου 37χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση

Δειτε Επισης

«Η διαφθορά υπονομεύει τις βάσεις της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου»
Οκτώ μήνες μετά υπέκυψε στα τραύματά του οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο
Τσάκωσαν 15χρονο να οδηγεί κλοπιμαίο όχημα-Πήγε να κτυπήσει τους αστυνομικούς και προκάλεσε τροχαίο
Στα χέρια της Αστυνομίας ο 39χρονος που καταζητείτο για κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλέτων
Πιάστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία έξι πρόσωπα-Ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος υποστατικού
Μεγάλη ποσότητα από τσακίλι διασκορπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο
Στις φλόγες τα ξημερώματα όχημα 60χρονης στον Στρόβολο
Η χρονοτριβή στην υπόθεση Θανάση, οι χαμένες ευκαιρίες και τα ερωτήματα
Συσσώρευση νερού σε περιοχές στη Λευκωσία-Βίντεο και φωτογραφίες
Αυστηρή απόφαση με ξεκάθαρα μηνύματα στην υπόθεση Θανάση και υποδείξεις στις... υποδείξεις της Εισαγγελίας